25 éves tanárnőként engednétek, hogy tegezzenek a 15-19 éves diákok az iskolában?
Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 14:03
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
a magázódást furcsának érezném, és nem is szeretem, de a távolság miatt igazatok van, meg már cska azért is, mert ne nézzenek rám rossz szemmel ezért a tanáriban :D
2018. jún. 26. 23:05
12/13 anonim válasza:
Eleinte én is tegeződtem az egyetemista diákjaimmal, és szívem szerint most is tegeződnék, de a tanártársaim rámszóltak, így áttértem a magázódásra. De szívesebben tegeződnék.
13/13 Solya. Orsika válasza:
Èn a tanáraimat nem tudnám letegezni, akárhány éves. Igaz, hogy nemcsak a magázódás adja meg a tiszteletet, mert magázódva is lehetünk szemtelenek és tiszteletlenek, de egy tanárt inkább tiszteljük meg azzal, hogy nem tegezzük le. (mások előtt sem). Ettől függetlenül ápolhatunk vele szorosabb tanári és egyaránt baráti kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!