25 éves tanárnőként engednétek, hogy tegezzenek a 15-19 éves diákok az iskolában?
Nem. Tanár-diák viszonyban nem.
Az iskola területén.
De például én állattenyésztő szakmunás voltam,8an voltunk öszesen az osztátyba,16-18 évesek voltunk,az állattenyésztés tanárunk 32-34.Őt kimondottan zavarta ha magázzuk,sokat voltunk iskolán kivül gyakorlaton,illetve kellett telefonos segitség is,a magázó- tegező viszonyt megszoktuk.
Az iskola területén nem, az munkahely.
Azon kívül, persze.
Van aki megköveteli a magázódást, más nem.
Tisztelni nem fogják jobban tőle, de meghatároz egyfajta távolságot tanár-diák között.
Én magázódnék és azt is várnám el cserébe, pont a távolságtartás miatt. Nem vagyunk haverok, nem pacsiztunk le, nem fogok kevesebbet követelni tőled a tegeződés miatt, nincsenek engedmények. Normál tanár-diák viszony.
Tanár vagyok, fiatalon kezdtem a pályámat. Nem engedtem meg a magázódást, bár fel sem merült a diákokban. Nem ad tiszteletet a magázódás, de nekem nem a haverjaim, ad egyfajta távolságot köztünk. Ettől függetlenül szeretnek a diákjaim (nagyobb része), és magázódva is tudják, hogy bármilyen témában kérdezhetnek.
Van néhány diákom, akivel a bankett után találkozva már tegeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!