Minek kell nekem magyarból is érettségizni?
Figyelt kérdés
most tanulom a magyartételeket, de már a tököm kivan... mérnöknek készülök, infóból kéne nekem 100%os szóbelit csinálni, hogy javítsak a 90%ról, ehelyett ezt a hülyeséget kell tanulnom, amit sehol sem fognak kérdezni tőlem. a magyar irodalom tantárgynak nem az lenne a célja, hogy megszerettesse a diáksággal az irodalmat? ha ez igaz, akkor velem két nap alatt sikerült teljesen megutáltatni az egészet... más is van így vele?2010. jún. 8. 15:37
11/12 A kérdező kommentje:
én szétparázom magam, mert nekem ez nehéz, nem látom benne a logikát, soha nem is láttam.
jah és a műveltség és a magyar irodalom viszonyáról: miért különb művészet az irodalom, mint a zene, festészet vagy egyéb művészetek, melyekről egy szót se hallunk a suliban???
2010. jún. 12. 18:37
12/12 anonim válasza:
Adom, de tudok jobbat: Miért különb a magyar irodalom, mint a világirodalom? A legnagyobb írók/költők nem magyar származásúak voltak, attól nem válsz műveltté, hogy nacionalista leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!