Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Merjek majd emelt szinten...

Merjek majd emelt szinten érettségizni magyarból?

Figyelt kérdés
Irodalmat szeretem,de a nyelvtant nem.
2010. febr. 14. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A magyar emelt a legszemetebb az ö9sszes közül állítólag. Úgy húzzák le az esszéidet ahogy akarják...

Sztem ha van más lehetőséged, akkor inkább azt válaszd:D

2010. febr. 14. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Hol akarsz továbbtanulni? Számít oda a magyar? Mert ha nem,a kkor fölösleges. Meg amúgy is. A létező legszubjektívebb tárgy, bűnkeményen lehúzhatják.
2010. febr. 14. 21:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor lehet,hogy jobban járok,ha magyar helyett a második lehetőségből teszem le az emeltet.

Nem szeretném,hogy csak úgy lehúznák a pontjaimat.

2010. febr. 14. 21:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Bölcsészetre mennék.(szeretem az irodalmat, a töriot nem,a matekot sem.Nem megyek idegennyelvire,hiába érettségizek majd-ha minden igaz- olaszból.)
2010. febr. 14. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Én emelt magyarból érettségiztem, úgyhogy jártas vagyok a témában... sajnos. Szerintem óriási nagy szívás az egész, minden attól függ, hogy milyen javítótanárt kapsz. Faktos voltam gimiben, végig ötös voltam, az érettségim pedig csak a szóbelinek köszönhetően lett épphogy ötös.

Nagyon gondold meg, hogy belevágsz-e, mert lehet, hogy egy középszinttel sokkal több pontod tudsz még így is összeszedni.

2010. febr. 14. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:

a lehető leg szubjektívabb tantárgy.. hát igen...

ismerem: (külön)tanárral íratom a dolgozataimat, aki mellesleg dr. és mielőtt nyugdíjba ment a giminkben tanított.. no mindegy a kedves magyar tanárom, a külön tanárom dolgozatait 2esekkel és 3asokkal honorálja :)

(hogy kapná be a f@szom) és ezáltal jócskán keresztbe tesz továbbtanulási álmaimnak. :)

2010. febr. 14. 22:14
 7/7 anonim válasza:

Szerintem merj!

Én tavalyelőtt egy középszintűt csináltam, tavaly pedig egy emeltet. Mindkettő 5-ös jó százalékkal. A nyelvtantól nem kell félni. Ha meg tényleg szereted meg tudod tanulni és akkor az írásbeli sem okoz gondot. Én most magyar szakra járok, hidd el itt is van haszna!

2010. febr. 14. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!