Nem tudok beilleszkedni az egyetemre, más is van így? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egyetemre járok, de fél év alatt sem tudtam beilleszkedni. Egyébként sem szerzek könnyen ismeretségeket, habár igazából nem is vágyom rá. "Kivülállónak" érzem magam a közösségből, teljesen más az érdeklődési köröm. Pl. nem szoktam filmeket/sorozatokat nézni, nem járok kocsmába, moziba vagy szórakozóhelyekre, nem játszok videojátékokkal sem. A Facebook-omat is deaktiváltam egy ideje, értelmetlennek tartom. Zavar az online felületen való kapcsolattartás és hogy minden embernek a kezéhez oda van ragadva a mobiltelefonja. Nem szeretnék általánosítani, de az egyetemen én még csak ilyen diákokkal futottam össze.2017. nov. 11. 22:02
12/16 A kérdező kommentje:
szegedi.
2017. nov. 14. 21:37
14/16 anonim válasza:
Szintén Szegedre járok, és én sem tudtam ez alatt a pár hónap alatt beilleszkedni. Elég nagy létszámú szakra járok, és szerintem így még nehezebb a dolgom, mert minden órám más-más csoporttársaimmal van, nagyon ritka az, hogy valakivel több órát is ugyanoda vettünk fel. Én sem tudok könnyen új ismeretségeket kötni, de azért próbálok beszélgetést kezdeményezni pár olyan csoporttársammal, akiket szimpatikusnak találok, viszont hozzám nem igazán jött még oda senki, és általában, ha én nem hozok fel témát, akkor lőttek a beszélgetésnek... ez eléggé elkeserít.
15/16 anonim válasza:
Jó tanácsként mondom, hogy vigyázz azzal a fura Úrral, ahogy hallotam elég sok embert eltanácsolt már s a hont kivont szablyával óvja a bölcsészek ellen.
16/16 anonim válasza:
Fiú, vagy lány vagy, kérdező? Amúgy én se tudok oda beilleszkedni...Pannon Egyetem sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!