Egyetemre megyek, de félek, hogy nem tudok beilleszkedni. Hogyan viszonyuljak másokhoz? 18L
Figyelt kérdés
Kollégiumban fogok lakni, és én úgy képzelem el, hogy sok buli lesz, főleg az elején, nem fogok tudni aludni, fáradt leszek, nem fogok tudni figyelni és tanulni. Félek, hogy ha a bulikon nem veszek részt, ki fognak közösiteni. És még azért is félek, mert csendes, komoly vagyok és hogy senkit se fogok érdekelni, indenk majd hátat fog nekem forditani. Én inkább a tanulsért mentem egyetemre. De félek, hogy a koleszos bulik miatt nem fogok tudni eleget tanulni. A kintlakás pedig drága, oda nem mehetek2016. szept. 12. 12:37
1/4 anonim válasza:
Kompenzald azzal hogy lefekszel mindenkivel, akkor meno leszel.
2/4 anonim válasza:
Szerintem erre nem kell rástresszelni. Egyszerűen próbálj minél több emberrel beszélgetni, és hagyd, hogy kialakuljanak a szorosabb kapcsolatok, kötelékek. Úgyis lesznek olyanok, akikkel rendszeresen együtt vagy, velük meg kialakul szorosabb kötelék, esetleg barátság. Több ezer ember van egy egyetemen, biztos, hogy ki tudsz alakítani kapcsolatokat. És természetesen itt nem párkapcsolatra kell gondolni.
3/4 anonim válasza:
Nem minden kollégium ilyen bulizós. Melyik városról van szó?
4/4 anonim válasza:
Nem mindenki bulizik a kollégiumban, pl én és a szobatársaim sem vagyunk bulizósok és még több ilyen szobát is ismerek. Anno, mikor bulizósokkal voltam egy szobába velük is tök jól kijöttem, nem néztek ki azért mert én nem bulizok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!