Lehet, hogy nem lesznek barátaim gimiben?
Figyelt kérdés
Ma voltam a leendő gimnáziumomban ismerkedési délutánon, és szinte senkivel sem beszélgettem, mert már szinte mindenki ismerte egymást, mert egy suliból jöttek. Így lehet, hogy nem is lesznek barátaim?:S2010. máj. 21. 22:35
2/11 anonim válasza:
Dehogynem, én sem ismertem senkit, aztán tök jóba lettem sok mindenkivel. Nem azt mondom, hogy első hét végén mindenkivel a legjobb barátok lesztek, de tuti lesz olyan rajtad kívül aki szintén nem ismer senkit.
3/11 anonim válasza:
Dehogynem lesznek! Középiskolában sokkal mélyebb és komolyabb (akár életre szóló) barátságok fűződnek.
4/11 anonim válasza:
én se ismertem senkit és most meg nagyon jó :D
ne aggódj!!
6/11 A kérdező kommentje:
ööö...igen
2010. máj. 21. 23:48
7/11 anonim válasza:
és melyik osztály? A B D E vagy F?
8/11 anonim válasza:
Én a Szent Lászlóba jártam, hidd el, jól fogod magad érezni:)
9/11 A kérdező kommentje:
D
2010. máj. 22. 00:07
10/11 anonim válasza:
úristen. te vagy aki hetente szentlászlós kérdésket írogaT??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!