Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Soha nem lesznek normális...

Soha nem lesznek normális barátaim?

Figyelt kérdés

Kisvárosban élek és ide járok középiskolába is. Sok barátom van, de olyan akivel normálisan tudok beszélgetni, segítséget kérni egy se... Ha nem vagyok ott velük akkor meg kibeszélnek folyton meg röhögnek rajtam... Sajnos a falunkban nincs túl sok baráti kör és ahova tudtam oda be is kerültem, de nem vesznek komolyan. Én hiába próbálok normális lenni akkor is csak "kihasználnak"...

18/F

2010. nov. 5. 02:03
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
AKKOR vond ki magad abból a közösségből.Inkább akkor senkivel,mint ilyen emberekkel együtt.
2010. nov. 5. 04:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ez a bajom, mondjuk én lány vagyok, de a sok pletykás csajból már olyan elegem van, hogy mindig kihasználnak, meg kibeszélnek a hátam mögött... :S A régi barátaim is mind megváltoztak, és senkivel nem tudom megbeszélni a problémáimat, amiből sajnos bőven jut. :( Olyan egyedül érzem magam, mintha velem lenne a baj:S Remélem nem. Ha gondolod beszélgethetünk:) 16/L
2010. nov. 5. 08:04
 3/3 A kérdező kommentje:
küldtem egy privátot
2010. nov. 6. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!