Nem lesznek barátaim? PLS írjatok
Nah ez úgy kezdôdôtt, hogy suliban szunetben sokat jártam kulôm beszélgetni az eggyik barátnômmel.
Egyszer egy szunetben odajôttek a tôbbi batánôim, és elkezdtek izéélni.. hogy mit járunk mi kettessben, (meg mindíg egy barátnônkrôl beszéltunk akit ôk utálnak)
ôsszevesztunk veluk.. ott ordibáltunk..
A Bnôm meg kibékult veluk.... én rám meg csesztek.. a barátnôm oda se jôtt hozzám szunteben h legaább azt mondja hogy " búúúúú"
ma meg ír az a csaj akivel "ôsszevesztem" és olyannal jôn elkô h én hívtam??(mert h állítolag volt egy nem fogadott hívása) mondtam hogy nem... és azt mondta ok.. aztán kérdezi hogy ma megyek edzésre?? mondtam h ha ô megy akkor én NEM!! ô meg azt mondja h még meglássa... úgy búcsúzott el hogy megy a rokonaihoz.. megyek adzésre és ô meg ottvan.. MOST MI LESSZ VELEM??????????? én nem akarok tôle bocsánatot kérni mert mégis csak nem én voltam a rossz!!! és amúgy meg olyanokat terjesztett h magasrol leszar.. meg nem érdeklem ôt.. LECCI SEGITSETEK:!!!!!!!!!! VEGEM!!!!!!!!!
A problémáidon elsősorban egy hejesirásy zsotär segítene.
Amúgy meg vond őket kérdőre, és kész...
Ekezet nelkul is lehet helyesen irni.
Ez csak smitpálnak, kedves elnökünknek nem megy, de neki mindegy, milyen a billentyűzet... :D
És a helyes megnevezés felvidéki magyar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!