Corvinus és BGE nemzetközi gazdálkodás?
Erdekes, hogy nehanyan mennyire eltajoltak vagy lehet direkt mondanak hulyesegeket trollkodasbol nem tudom...
BGE-s vagyok, szerintem szinvonalas kepzes folyik nalunk, akiket innen ismerek egy rossz szot nem hallok toluk. Nem csak az szamit milyen egyetemen vegzel, hanem hogy mennyire fejleszted magadat onalloan is suli mellett: mind szakmailag mind emberileg.
Es sose akartam a BCE-re menni, BME-n gondolkodtam, de nem bantam meg, hogy BGE-re jottem vegul.
Egyebkent valamilyen szinten belelatok mindharom egyetem "eletebe" mivel a BME-n es a BCE-n is dolgoztam/dolgozok. Ezaltal tanarokat, ugyintezoket es jelenleg is ott tanulo/mar vegzett diakokat is ismerek ezen egyetemekrol:)
Kerdezo csak most latom milyen szakrol kerdezel, elnezest psz-eskent valaszoltam:)
(12es)
Szia!
Én nagyon nem ismerem ezeket az egyetemeket,de van egy olyan rokonom,aki a BGE-re jár. Nem volt elég ponja a Corvinusra(430-440 pontja volt),de nem bánta meg. Szeret oda járni,gyakorlatias az oktatás,nem úgy,mint a Corvinuson,ahol az elméletet nyomják. Sok egyetemnek nagyobb a füstje,mint a lángja.:)
(Kedves 10. válaszoló! Miért gondolod,hogy a SOTE a legjobb? A többi vidéki orvosival mi a helyzet? )
Éppen ezaz, hogy nincs olyan jó GTK képzése a BME-nek, mint a BCE-nek. Magyarországon az a maroknyi JÓ gazdasági szakember/tanár vagy a Corvinusra, vagy a CEU-ra megy tanítani.
Kérdező, itt sok elfogult választ fogsz kapni, én próbálok elfogulatlanul válaszolni amennyire csak tudok: Gazdasági, közgazdasági oktatásba a Corvinus a legjobb Magyarországon és itt lesz a legtöbb lehetőséged is kapcsolatokat kiépíteni, ami az üzleti életben nagyon fontos. Ha meglesz rá a pontod mindenképpen ide menj, ha nem, akkor én a BME-t választanám a helyedben, mert azért itt is jó a képzés és legalább közelebb lehetsz műszaki emberekhez, ami később hasznosnak is bizonyulhat. A BGE-t tényleg csak végső esetben válaszd.
Utolsó válaszoló,
De, igenis van olyan jó a BME GTK gazdasagi képzésben, mint a BCE, és ezt most az oktatásra értem. Tapasztalatból írom ezt:) a kapcsolati rendszer valoban jobb egy kevéssel a corvinuson, de
1) ez változóban van erősen
2) a kapcsolati rendszer nem minden.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!