Corvinus és BGE nemzetközi gazdálkodás?
Imádom amikor idejönnek a BGE-sek és a BME-sek fikázzák a Corvinust csak, hogy jobban érezzék magukat, mert őket nem vették fel oda.. :D Értem én, de azért nem kéne emiatt félrevezetni másokat.
A Corvinus tagja a CEMS-nek ami Európa 20 legjobb business schoolját összetömörítő szervezet. A bce-re járnak az ország legjobb tanulói (objektíven, pontszám alapján), nálunk van Közép-Európa egyetlen Bloomberg pénzügyi laborja, Magyarország egyetemeinek egyik legfejlettebb könyvtára van itt, a legnagyobb vezérigazgatók, bankárok, miniszterek is innen kerülnek ki... és akkor még sorolhatnám..
Nyílván nem tökéletes a Corvinus sem, ahogyan egy egyetem sem az, de ne már, hogy egy BME GTK-t és egy BGE-t hasonlítsatok hozzá.. A BME műszaki területen a legjobb, a SOTE orvosi területen, és a Corvinus gazdaságtudományban, közgazdaságtudományban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!