BME-GTK vagy BGE-KKK (nemzetközi gazdálkodás) melyik hallgatóbarátibb?
Nyilván ezt csak az tudná elmondani, aki mind a kettőre járt, illetve végigjárta.
Szerintem olyan nincs, hogy hallgatóbarát.
Nézd meg a két egyetem tanulmányi és vizsgaszabályzatát, azt meglátod, hogy szerinted melyik a hallgatóbarátibb.
Hátsikerült kiválasztanod a 2 legszopatósabb egyetemet gazdasági téren.
BME-n szopni fogsz. Az alapvetően műszaki egyetem, és ez érződik a GTK-n is.
BGE-ről sem éppen azok a hírek terjednek, hogy könnyű és hallgatóbarát lenne, de talán kevésbé dugják le a torkodon a bránert. Mondjuk fulladás előtt kihúzzák, hogy kapj egy kis levegőt, de aztán kérdés nélkül megint garatig kapod a gyönyört.
BME-n csak fulladás után veszik ki.
#6 Sok sikert! Végülis nincs késő :) Én egyébként végül nem is ebben helyezkedtem el, és ahova felvettek (de már ennek is évekkel ezelőtt), úgy gondolom amiatt vettek fel, hogy ez a diplomám is ott volt mögöttem.
És igen, őrület, hogy már 7,5 év telt el azóta mióta kiírtam ezt a kérdést, már én is közeledek a 30-hoz :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!