Budapesten gazdasági szak hol vállalható minőségű és korrekt? (BGE, SZIE, OE, BME, KRE közül) (Nemzetközi Gazd. és Gazdmen. )
S.O.S
Idén felvételizek.
Ezek az opciók lehetségesek. (zárójelben a kérdésben)
Gazdmen + Nemzetközi jöhet szóba. 460 pont megvan.(államit jelölök csak)
BCE-re nem szeretnék jelentkezni, de remélem a fent felsoroltak között is van vállalható minőségű egyetem.
Várom a válaszokat (kissé sűrgősen) és köszönöm előre is!
Nem annyira tűnik rossznak ez a Fruzsis BGE-ről mondott dolog.. kicsit bánom is, hogy kiejtettem a kosárból...(és köszi aki írta! :) de már mindegy..
1. SZIE (GM)
2. BME (NG)
3. BCE (NG)
maradt most bent. (mégis visszatettem a BCE-t.)
Tavaly érettségiztem igen. és a pont megvan államira. :) Nektek is sikeresen felvételizést. :) :)
mielőtt bárki lehülyézne, hogy a 2 erőset tettem hátra...
nekem fontos lenne hogy tudjak mellette dolgozni (de nem duálisan) ne legyen szivatás a minimumátlaggal (BCE-n van)
(statisztika. mikro.makro, matek1-2 stb tárgyakból nem akarok 2-esnél jobbat, ha értelme bizonyítottan ! nincs. )
ne legyen rengetegsok felesleges gyakorlat.ÉS lehessen 3 év alatt elvégezni a 3.5-t.. (gyakorlat előrehozásával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!