Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire rizikós szakdolgozatt...

Mennyire rizikós szakdolgozattémának egy feminista irányultságú dolgot választani?

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Objektíven elméletileg nem lehet belekötni, inkább azt nem tudom elképzelni hogy egy gazdasági szakon hogyan tudod ezt összehozni. Mármint milyen szakdoga témába fér bele úgy, hogy elég anyagod is legyen hozzá és ne csak a feminizmusról szóljon hanem tényleges a szakodhoz lehessen kötni, mert ker-mar szak esetén tudom csak valahogy a marketinggel összekapcsolva elképzelni. De ha találsz egy olyan témát amihez illik és nem veszik el mellette a gazdasági rész akkor én nem tartom rizikósnak. Sok sikert! :)
2016. dec. 13. 22:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Kékharisnyásnak?

Az a sznob sznobul megfogalmazva?

2016. dec. 13. 22:38
 13/17 A kérdező kommentje:
12.: gugli a barátod :)
2016. dec. 13. 23:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Hat ez egy eleg kemeny fogalom malor :D
2016. dec. 13. 23:10
 15/17 anonim válasza:

"Hidd el, szerencsére az értelmiségi, tanult férfiak között kevesebb a tuskó soviniszta."

Én nem tartom magam túlságosan tuskónak, de gondolom aki a "kékharisnya" effektust leírta, az sem volt az...

#9, gondolod, a műveltség, értelmi szint határozza meg, ki mennyire lesz ideges a feminizmusnak, a mai feminizmusnak nevezett valamitől?

Nehéz pályád lesz a jogászatban....

2016. dec. 15. 08:04
 16/17 A kérdező kommentje:
15.: talán az értelmiségi férfiak jobban különbséget tudnak tenni a "normális szemléletű" és az elvakult feminizmus között, nem pedig azonnal elkezdenek fröcsögni, amint azt látják, hogy egy nő ilyen témákról beszél :)
2016. dec. 15. 10:27
 17/17 anonim ***** válasza:
#15 Olvasd el és értelmezd, amit írtam...
2016. dec. 15. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!