Mennyire rizikós szakdolgozattémának egy feminista irányultságú dolgot választani?
Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 20:12
1/17 anonim válasza:
Ha nem azert akarsz rola irni mert harsnyan mellette vagy ellene vagy, akkor miert lenne? Ha partatlan es objektiv maradsz, akkor nagyonis erdekes es jo temavalasztas.
2/17 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Mondjuk az sem mindegy, milyen szakról van szó.
3/17 A kérdező kommentje:
Gazdasági szakról. Meglehetősen kékharisnyának tartom magam, ezért lelkesít ez a megközelítés. Természetesen szakdolgozatban maximálisan objektív lennék :)
2016. dec. 13. 20:29
4/17 anonim válasza:
Na ez erdekes. Ha megirtad nem tenned esetleg publikussa? Es hogy kell elkepzelni? A feminizmus gazdasagi szempontbol? Vagy forditva?
5/17 A kérdező kommentje:
Még nem járok a szakdolgozat felé, szóval pontos témát egyelőre nem tudok, csak hirtenel felmerült ez a gondolat, hogy mi lenne egy ilyen témával. De inkább abból a szempontból, hogy vajon a férfi vizsgáztatók lehúznák-e a jegyem emiatt, mennyire kockázatos egy ilyen témát bevállalni :)
2016. dec. 13. 20:54
6/17 anonim válasza:
Ez esetben a tanar nem objektiv, hanem egy proli, amit nagyon remelem, hogy nem engedhet meg maganak egy felsooktatasi intezmeny sem.
7/17 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem, csak sajnos még mindig tapasztalni férfiak felől megkülönböztetést
2016. dec. 13. 21:09
8/17 anonim válasza:
Le kell tisztaznod a konzulenssel ezeket, de nem tudom elkepzelni, hogy ertelmisegi ember, plane a mai Eurpoaban ezt megtegye
9/17 anonim válasza:
Igaz, én joghallgató vagyok, de nálunk a legtöbb férfi oktató feminista, szóval én határozottan ajánlom, hogy ilyen témát válassz, ha érdekel. :)
Hidd el, szerencsére az értelmiségi, tanult férfiak között kevesebb a tuskó soviniszta.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :)
2016. dec. 13. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!