Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki volt a ZMNE alkalmasságin...

Ki volt a ZMNE alkalmasságin és hogy sikerült?

Figyelt kérdés
mik voltak a követelmények? 3200m futás hány perc alatt, felülést kb mennyit kell csinálni mennyi odő alatt, ugyan ez kérdés a fekvőkre is, milyen volt a pszichologiai?
2010. ápr. 17. 20:32
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
Terepen futok, bár van betonos pálya is, de annak nem tudom a hosszát.
2011. ápr. 16. 19:42
 32/39 A kérdező kommentje:
betonon nem is szabad, sokkal hamarabb elfáradsz, meg hamarabb megfájdul a lábad, mert nem nyeli el az "ütést" úgy mint a föld, nekem legalábbis ez a tapasztalatom (: én is terepen futok..csak sajnos itt csak oyan van hogy emelkedő-lejtő-emelkedő-lejtő...50m egyenes út sincs:SS
2011. ápr. 16. 19:47
 33/39 Maki Törcsi válasza:

amúgy nem kell félni, segítenek úgymond, amikor átadták a papírokat, ott mondták, hogy ebbe a jószívük is benne volt, mindenkit átengedtek, kivéve 1 csajt, futás miatt, mert 18 percen kívülre ment vagy 20 percen kívülre, azt tudom, hogy fiúknak 18 percen belül kel teljesíteni. És amúgy csak akkor lebbezhetsz fel, ha végigcsinálod a periódusokat, tehát mondjuk az első ilyennél, EKG-nál azt mondják, hogy nem jó, akkor végig kell csinálnod a többit (fogászat, tüdőszűrő, fizikai felmérés, pszichológia...), de ezt úgy is elmondják ott. És arra a 7 percre nagyon gyúrjál ám... nekem 2 kilóméteren van 7 és fél percem :D jó, oké, atlétikázom, de nem hosszútávos vagyok, és így is nekem lett 14 perc :S:D majd mondják nektek is lehet, hogy a "Zrínyi csúcsót" egy triatlonista tartja, 10 percen belülre futotta :D

amúgy azt szeretném még kérdezni tőled istván... (:D), hogy melyik nyelvvizsgát csinálod? mert én most 30.-án megyek, TOEFL-t csinálom, aztán hátha van ennél könnyebb is :D ebbe ilyenek vannak, hogy: olvasott szövegértés, hallott szövegértés, 2 levél, meg szóbeli

2011. ápr. 17. 14:59
 34/39 Maki Törcsi válasza:

Am a kérdezőhöz szólnék, betonon jobb futni, mint puhább anyagot, pl. salak, hiszen a salak elnyeli az energiát, tehát nagyobb erőt kell kifejtened a gyorsabb mozgás érdekében :D és ha fáj a lábad, akkor az nem a talajtól függ, hanem a cipőtől, futócipőbe nem fog fájni a lábad, de egy lapostalpú sportcipőbe meg tudi, hogy fájni fog.

És inkább fussatok dimbes dombos terepen minnél jobb időket, hiszen akkor jobban megerölteted magad, mint majd fogod egyenletes talajon :)

csak mondom, jó tanács :D

2011. ápr. 17. 15:03
 35/39 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot. Van benne valami, ugyanis lapostalpú tornacipőben futok. Ezek szerint épp ideje beszerezni egy rendes futócipőt. (: Pannon-nyelvvizsgát csinálok, az nem könnyű de nem is kell, hogy az legyen, csak bebiztosítom magam (: Mert angolból emelt szinten érettségizek és 60% fölött automatikusan megkapjuk a középfokú nyelvvizsgát..viszont nem könnyű..és ha véletlenül nem sikerülne..nem lenne már időm júli 7-ig csinálni egy nyelvvizsgát..ezért csinálok egy alapot, hogy ne a nyelvvizsgán múljon a dolog. (: Nem kell parázni, az alapfokú nyelvvizsga nevetségesen könnyű angolból..tényleg nagyon alap dolgok kellenek hozzá, a sima középszintű érettségi 10x nehezebb (,
2011. ápr. 17. 16:08
 36/39 anonim válasza:
Csak annyit szeretnék hozzátenni a témához, hogy: a 2011-es felvételi tájékoztató ugyan 260 pont minimumot ír elő a fizikai felmérésen (említett T4-es szint), de ha megnézitek a 7/2006. (III. 21.) HM rendelet 13. oldalát, azon belül is a "A fizikai alkalmasság vizsgálata" című bekezdést, akkor láthatjátok, hogy "A katonai felsőoktatási intézménybe jelentkező fizikai alkalmasságát a T3 szintnek" kell megfelelni és majd az évenkénti felméréseken kell "csak" megfelelni a T4-es szintnek. Egyébként csak szurkolok neked, én is idén megyek (sajnos már nem az első próbálkozásom). A Hazáért mindent...
2011. ápr. 17. 17:55
 37/39 A kérdező kommentje:
hát..ha nem is "csak" a hazáért..de igyekszünk. És valóban így van ahogy leírtad, de mivel a zrínyi már nem zrínyi miklós nemzetvédelmi egyetem, hanem nemzeti közszolgálati, rengeteg jogszabály változott, ez is. Vagy pl az, hogy ha minket felvesznek, mindehol már a Nemzeti Közszolgálati Egyetem név fog szerepelni és nem a zrínyi. Ráadásul jövőre már az alapfokú nyelvvizsga sem elég. Középfokú kell. Dee..igazából teljesen értelmetlen ezen filozni..inkább készülni kell, úgy hogy ne kelljen aggódni a szintek miatt (,
2011. ápr. 17. 18:12
 38/39 anonim válasza:

Maki Törcsi: angol alapfok (B1, komplex). Szövegértés, levélírás, szóbeli. ORIGO nyelvvizsga (www.itk.hu).

kérdező: én aggódom a nyelvvizsga miatt, mert 2,5 vagyok angolból. Bár eddig nehéz volt beosztanom az időmet, mostmár többet fordítok az angolra.

2011. ápr. 17. 18:51
 39/39 A kérdező kommentje:
uuh..az origo az nehéz. :S Legalábbis a középfokúja elég durva. De az alapfok tényleg nagyon alapfok, szinte szó szerint csak az alapokat kell tudni hozzá és kell egy minimális beszédkészség. Csináltál már ilyen próbafeladatokat? Elvileg a honlapon van gyakorló feladatsor, próbálj meg megcsinálni egyet, hidd el, nem vészes (:
2011. ápr. 17. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!