Ki volt a ZMNE alkalmasságin és hogy sikerült?
amúgy nem kell félni, segítenek úgymond, amikor átadták a papírokat, ott mondták, hogy ebbe a jószívük is benne volt, mindenkit átengedtek, kivéve 1 csajt, futás miatt, mert 18 percen kívülre ment vagy 20 percen kívülre, azt tudom, hogy fiúknak 18 percen belül kel teljesíteni. És amúgy csak akkor lebbezhetsz fel, ha végigcsinálod a periódusokat, tehát mondjuk az első ilyennél, EKG-nál azt mondják, hogy nem jó, akkor végig kell csinálnod a többit (fogászat, tüdőszűrő, fizikai felmérés, pszichológia...), de ezt úgy is elmondják ott. És arra a 7 percre nagyon gyúrjál ám... nekem 2 kilóméteren van 7 és fél percem :D jó, oké, atlétikázom, de nem hosszútávos vagyok, és így is nekem lett 14 perc :S:D majd mondják nektek is lehet, hogy a "Zrínyi csúcsót" egy triatlonista tartja, 10 percen belülre futotta :D
amúgy azt szeretném még kérdezni tőled istván... (:D), hogy melyik nyelvvizsgát csinálod? mert én most 30.-án megyek, TOEFL-t csinálom, aztán hátha van ennél könnyebb is :D ebbe ilyenek vannak, hogy: olvasott szövegértés, hallott szövegértés, 2 levél, meg szóbeli
Am a kérdezőhöz szólnék, betonon jobb futni, mint puhább anyagot, pl. salak, hiszen a salak elnyeli az energiát, tehát nagyobb erőt kell kifejtened a gyorsabb mozgás érdekében :D és ha fáj a lábad, akkor az nem a talajtól függ, hanem a cipőtől, futócipőbe nem fog fájni a lábad, de egy lapostalpú sportcipőbe meg tudi, hogy fájni fog.
És inkább fussatok dimbes dombos terepen minnél jobb időket, hiszen akkor jobban megerölteted magad, mint majd fogod egyenletes talajon :)
csak mondom, jó tanács :D
Maki Törcsi: angol alapfok (B1, komplex). Szövegértés, levélírás, szóbeli. ORIGO nyelvvizsga (www.itk.hu).
kérdező: én aggódom a nyelvvizsga miatt, mert 2,5 vagyok angolból. Bár eddig nehéz volt beosztanom az időmet, mostmár többet fordítok az angolra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!