Ki volt a ZMNE alkalmasságin és hogy sikerült?
Megyek. (: Már 2 éve minden nyíltnapon ott vagyok :D Háát..én még azt is hallottam, hogy szépen apránként a civileket ki akarják paterolni a zrínyiről, akiket tudnak átadnak már egyetemeknek, akiket nem tudnak, a zrínyin végeznek, aztán leállítják a civil képzést. :S
És gyúrni..hát igen..a fiúknak is kicsit rá szoktak dolgozni erre.. lány létemre nekem sokkal többet kell az biztos. :S nade.. megéri:)
Sziasztok
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hány fekvő/felülés a max.pontszám, illetve a futásnál mennyi a max idő, amin belül kell futni?
illetve az, hogy a felülésnél a csípődhöz tehetsz például egy puha ruhadarabot, hogy ne nyomja a farcsontot vagy ilyen nem létezik? :D
előre is köszi
itt részletesen le van írva a pontszám.
idén T40 szint teljesítésére módosítottak, ennek értelmében 260 pontot kell minimum elérni, hogy alkalmas minősítést kapj.
nekem egy nagyon jó módszerem van erre a problémára amit leírtál, annyi az egész, hogy nem zárom össze a lábam a talajon hanem kis terpeszben tartom ezért nem a farcsontomon gördülök, hanem az egész medencémmel alátámasztom magam. a láb itt is ugyanúgy a földön marad hátradőlés ill. felülésnél (: sajnos ott nem lesz senki aki lefogja a lábad. te is most készülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!