Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki volt a ZMNE alkalmasságin...

Ki volt a ZMNE alkalmasságin és hogy sikerült?

Figyelt kérdés
mik voltak a követelmények? 3200m futás hány perc alatt, felülést kb mennyit kell csinálni mennyi odő alatt, ugyan ez kérdés a fekvőkre is, milyen volt a pszichologiai?
2010. ápr. 17. 20:32
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Megyek. (: Már 2 éve minden nyíltnapon ott vagyok :D Háát..én még azt is hallottam, hogy szépen apránként a civileket ki akarják paterolni a zrínyiről, akiket tudnak átadnak már egyetemeknek, akiket nem tudnak, a zrínyin végeznek, aztán leállítják a civil képzést. :S

És gyúrni..hát igen..a fiúknak is kicsit rá szoktak dolgozni erre.. lány létemre nekem sokkal többet kell az biztos. :S nade.. megéri:)

2010. aug. 15. 15:00
 12/39 anonim válasza:
dejó én végig azt hittem fiúval beszélek:D:D:D szólhattál volna:) hát igen neked akkor kicsit keményebben kell edzeni, de biztos sikerül:D
2010. aug. 16. 13:42
 13/39 anonim válasza:
Az érettségi eredmények nagyon fontosak?
2011. jan. 5. 11:27
 14/39 A kérdező kommentje:
enyhén szólva..:DDDDDlol
2011. jan. 7. 00:37
 15/39 anonim válasza:
De ha (tételezzük fel) 360 pontot szerzek a fizikain és 30 pontot a pszichológiain, DE az érettségi nem olyan jó, mondjuk matek-info 70-70%, a többi 60% körüli, akk mivan?
2011. jan. 7. 13:43
 16/39 Maki Törcsi válasza:

Sziasztok

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hány fekvő/felülés a max.pontszám, illetve a futásnál mennyi a max idő, amin belül kell futni?

illetve az, hogy a felülésnél a csípődhöz tehetsz például egy puha ruhadarabot, hogy ne nyomja a farcsontot vagy ilyen nem létezik? :D

előre is köszi

2011. ápr. 3. 18:00
 17/39 A kérdező kommentje:

[link]

itt részletesen le van írva a pontszám.

idén T40 szint teljesítésére módosítottak, ennek értelmében 260 pontot kell minimum elérni, hogy alkalmas minősítést kapj.

nekem egy nagyon jó módszerem van erre a problémára amit leírtál, annyi az egész, hogy nem zárom össze a lábam a talajon hanem kis terpeszben tartom ezért nem a farcsontomon gördülök, hanem az egész medencémmel alátámasztom magam. a láb itt is ugyanúgy a földön marad hátradőlés ill. felülésnél (: sajnos ott nem lesz senki aki lefogja a lábad. te is most készülsz?

2011. ápr. 7. 20:16
 18/39 Maki Törcsi válasza:
készültem :D szerencsére simán ment, igazából fejbe lehet elfáradni, 18 percen belül kell minimum a fiúknak a 3200 métert, piti, mivel atletizálok, ezért nekem megvolt 13:40-re, de egy triatlonos 10 percen belülre ment, csúcstartó :D de amúgy cseszett rendesek fizikain, az én csoportomba, voltunk 18-an, egyik másik úgy nézett ki, hogy azt hittem 2 fekvő után szétesik, de ő is teljesítette, nem gáz, csak pszichológia után (2 órás a VÉGÉN!!!) nem találta senki a kijárati ajtót, viccen kívül :D ja, és amúgy adnak szivacsot felülésnél, illetve fekvőnél, hogy ne csússzon a kéz :D szóval engem felvettek :D már csak alapfokú nyelvvizsga, az kell már csak, remélem meglesz,... nem iszok előre a medve bőrére, sok szerencsét, aki még megy :)
2011. ápr. 11. 19:51
 19/39 A kérdező kommentje:
most voltál? (:
2011. ápr. 11. 19:57
 20/39 Maki Törcsi válasza:
március 6-án =) végigcsinálnám még 1× :D
2011. ápr. 11. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!