Ki volt a ZMNE alkalmasságin és hogy sikerült?
Figyelt kérdés
mik voltak a követelmények? 3200m futás hány perc alatt, felülést kb mennyit kell csinálni mennyi odő alatt, ugyan ez kérdés a fekvőkre is, milyen volt a pszichologiai?2010. ápr. 17. 20:32
21/39 A kérdező kommentje:
nem lenne kedved átdumálni ezt msnen?:Đ mert engem még nem hívtak be..de nagyon kíváncsi lennék erre részletesebben. :Đ ide írd meg a címed: kmgy01@gmail.com (:
2011. ápr. 11. 21:06
22/39 Maki Törcsi válasza:
amúgy szerintem tudom a választ, hogy mért nem hívtak be, mert 4.-én, 5-én és 6-án volt ez a felmérés, de remélem tévedek...elküldted az erkölcsi bizonyítványt? persze ha katonaira mentél, de szeritnem civilre is kell
23/39 Maki Törcsi válasza:
msn címmel pedig az a gáz úgymond, hogy 1 hónapja szarakszik a netem, tehát rohadt lassú, nemtudok letölteni semmit, szóval... majd ha jó lesz, akkor beszélhetünk :) :D
24/39 A kérdező kommentje:
elküldtem, és ma meg is jött az értesítő. (: május 12
2011. ápr. 13. 20:32
26/39 A kérdező kommentje:
Készülsz már? (: Hogy megy eddig? Ma tudtam meg, hogy mi elsőfokra megyünk, és ha véletlenül nem sikerülne akkor 2-3hét múlva másodfokon újra meg lehet próbálni, szóval nem kell annyira parázni. ((: Készülgetni rendesen és menni fog. Én is nekiálltam most nagyon. Mindenképpen írd majd le, hogy volt mi volt!
2011. ápr. 14. 18:58
27/39 anonim válasza:
Igen készülök. Már a télen elkezdtem futni és az alapfokú angol nyelvvizsgára készülni. A futás egyre jobban megy, de egyszerre 3200 m-t még nem próbáltam. A fekvőtámasszal szerintem nem lesz gondom és a felüléssel sem. A nyelvvizsgától azonban rettegek. :(:(
28/39 A kérdező kommentje:
Én is most csinálom (: Májusban, pont az érettségi után. Nem kell félni, egyáltalán nem vészes. Én pont a futás miatt aggódok, mert eddig padon futottam, ott ment a 3200 szépen...de terepen 1000m után meg akarok halni. ): Most hétvégétől nekiállok futni napi rendszerességgel. Szerinted úgy menni fog 1 hónap alatt? Annyi időm van. A fekvővel és felüléssel szerintem sem lesz gond.
2011. ápr. 15. 21:37
29/39 anonim válasza:
Biztosan menni fog. Én is gyakran megyek futni. 7 perc 7 mp alatt futottam 1200 m-t. Gyakorolj csak. Nekem csak 2 hetem van, de mindent meg teszek, hogy sikerüljön.
30/39 A kérdező kommentje:
Na akkor majd te is írd meg hogyan sikerült. (: A 7perces idő nagyon jó, meg sokan mondják, hogy ott eleve sokat dob majd rajta az, hogy sokan futunk majd egyszerre és "húzzuk" egymást.. és persze az adrenalin :Đ Am pályán futsz vagy terepen?
2011. ápr. 16. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!