Debreceni orvostanhallgatók, mesélnétek az egyetemről?
Kálvinisták Rómájában egyetemre jártam,
A bonctani óráimon pár hullát feltártam,
Koponyától megkérdezem,
"Hogy jobb, mesélj,
lenni vagy nem lenni?"
Sztetoszkópom kifényezem
Így fog fehér
köpenyemhez menni
Hát, ha az itteni válaszoktól akarsz előrébb lenni, akkor az igen elgondolkodtató...
Nekem nagyon jó, de lehet hogy te utálnád.
4-es. Nem értem, mi ezzel a probléma. Nyilván nem az itteni válaszok alapján fogok komoly döntéseket meghozni, de szerintem hülye lennék nem kihasználni egy potenciális információforrást :)
És egyébként mi az, amit te szeretsz benne?
Akkor szóval:
Tanárok: Változó, ahogy mindenhol :P Vannak nagyon aranyosak, vannak görények. De ez szerintem mindenhol így van. Tárgyakban sincs nagy eltérés a többi egyetemhez képest, de itt a 2. éves anatómia szigorlatban nincs benne a neurobiológia, az külön tárgy, ez által egy picit könnyebb talán. Első félév ilyen bemelegítő, megtanít többet tanulni, második félévben indul az anatómia, sejtbiosz, genetika, molekuláris biológia. Másodév a legnehezebb (szerintem), élettan, biokémia, anatómia folytatás. Mind3 tárgy szigorlós.
Távolságok: Az egész a klinka telepen található, minden itt van 10-15 percre minden épület. Kollégiumok szépek, Marku II. 10 éve volt felújítva, olyan mint egy szálloda... :D (nyáron így is működik) A kolik is a telepen találhatók.
Szórakozás: van bőven lehetőség, számos program van évközben is amire jó elmenni, szórakozó helyek is vannak szerda-csütörtök esténként. Gólyatábort nem érdemes kihagyni, van Medikus kupa áprilisban (a 4 egyetem között), Medikus hét, évfolyam/szak estek stb. stb. stb.
Végül: Imádom :D egyenlőre nem bántam meg, kicsit nehéz, de hát mi nem az az életben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!