Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mesélnétek a Kisképzőről?...

Mesélnétek a Kisképzőről? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A Kisképzőbe készülök. Még van egy évem, érdekelne, hogy mire számíthatok.

Ha csak az írásbeli matekot teljesítem átlagon alul, még felvesznek? Átlagom: 4.

Érdekelne, hogy mennyire veszik komolyan a matek vizsgát, mert abból sajnos elég gyenge vagyok.

Grafika, mozgókép és fotográfia szakra fogok jelentkezni.

Köszi a válaszokat!

2016. márc. 28. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Írhatsz te bármilyen matekot, ha nem tudsz rajzolni!!! És a rajztudásodat csak a Kisképző előkészítőjén tudod lemérni. Már ebben a félévben el kellene kezdened és folytatni a következőben. Ott lenni lehetőleg az összes alkalommal, hogy a nevedet is megjegyezzék. Sajnos az a tapasztalatom, hogy nem mondják meg senkinek, hogy bocsi neked nem kéne az idődet itt pazarolni. Így csak abból fogsz tudni következtetni, hogy a tanár egyáltalán mond-e véleményt a munkádra. Az írásbeli pontszámod akkor fog számítani, ha pótlistára kerülsz, mert ott pontszám szerint alakítják a sorrendet.
2016. márc. 29. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenkit behívnak alkalmassági vizsgára, az az, ami a legesleginkább számít. Helyben kell rajzolni, tényleg csak a legtehetségesebbek jutnak be :D De közel sem olyan rigolózus a suli, mint ahogy az első leírta, nagyon jó a közösség is, a tanárok egytől egyig színvonalasan tanítanak.

Szóval az írásbeli annyira nem számít, csak az alkalmassági vizsga, utána a szóbeli, ahol ilyen képeket kell nézegetned, véleményt alkotni róla, ez így felméri,hogy melyik szakra lennél a legjobb, az alkalmassági vizsga is hasonlóan ezt is méri.

Szóval a központi nem számít annyira (azért gyakorolj, hátha pótlistás leszel :S), az alkalmassági vizsga annál inkább :D Menj előkészítőre! Sok sikert!

2016. márc. 29. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem negatív véleményt írtam ezzel a tanárokról vagy a hozzáállásukról, csak azt akartam érzékeltetni, hogy mivel fizetős, ezért senkinek nem mondják, hogy inkább ne gyere, ne fizess. Ezt csak az alkalmassági után "tudatják" :)
2016. márc. 30. 19:05
 4/5 anonim válasza:
Harmadik, a Kisképző nem fizetős. Persze sok anyagot kell venni rajz meg szakórákra de nem a suli profitál azokból.
2016. ápr. 2. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Olvasd végig még egyszer! Én az előkészítőről írtam.
2016. ápr. 4. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!