Vörösmartys drámások! Mesélnétek?
Egy nap olyan, mint bármelyik másik suliban.
Annyival ad pluszt a dráma tagozat, hogy több ömbizalmat ad, a tanárok segítenek megismerni önmagadat, és nagyon rámennek arra, hogy sikeresen, akár ebben a szakmában is el tudj majd később helyezkedni.
Az előnyei az ez. Sokkal magabiztosabb leszel érettségi után, nagyon segít abban, hogy kibontakozhass.
A hátránya viszont az, hogy a Vörösmartyban az általános tantárgyakat nem nyomják annyira, azt picit gyengébben tanítják.
U.I.: Nem járok oda, de voltam nyílt napon / szóbelin is.
Koszi a valaszt:)
Azert olyantol is varok meg valaszt ,aki oda jar/jart:)
Szia!
Én odajárok. Mivel még eléggé a dolgok elején vagyok nehezen tudom ezt neked megfogalmazni. De úgy érzem, hogy sokkal de sokkal többet ad mint egy átlag gimnázium vagy egy elit "hűdecsúcsszupergimi". Eléggé átlagos napunk van attól függetlenül, hogy drámások vagyunk. Drámásnak lenni nem jelenti azt, hogy a tanulás el lenne hanyagolva és nem követelnék meg azt amit meg kell.Átlagos tanórákhoz jönnek pluszba a kreatívok és a színházi gyakorlatok (amiket imádok és feltöltődök az órákon). A légkör, az emberek, a tanárok mind fantasztikusak.Pörgős, élettel teli hiszen mindig van valami izgalmas program. Előnyök talán, hogy megismerheted önmagadat, magabiztosság,célok. Hátrány, hogy kevés időd lesz másra. Nem fogok hazudni neked sok időt elvesz a suli. De megéri a befektetett energia ;) Remélem a VMG-t választod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!