Mesélnétek nekem a Debreceni Bethlen Gábor SZKI-ról?
Figyelt kérdés
Írjon privátba aki tud. Emelt matekra jelentkeznék, de bármely tagozatra járók írhatnak.2015. nov. 7. 18:41
1/1 anonim válasza:
Szia! Az emelt matek nem tudom milyen, de az emelt angol nagyon jó. Véleményem szerint nagyon jó a suli igazából és szeretem. Jók a tanárok. Valójában van egy most már kny.-es tagozat. Ez ilyen nyelvi előkészítős osztály, ami azt jelenti egy évig csak angolt, meg matekot tanulsz és majd későbbiekben fogsz tantárgyakat tanulni angolul. Ez 5-éves. Van egy alap angol, amiben semmi különleges nincs csak angolos osztály vagy. Van az emelt angol, ami azt jelenti heti 6 angol órád van és van az emelt matek német, ami egyben van. Itt az osztály egyik fele emelt matekot tanul, vagyis heti 6 órában tanulják, a másik fele pedig németet tanul. Lényegében ennyi. Minden osztály tanul gazdasági tárgyakat és persze vannak természettudományi tárgyak is, de azok majd évek során kifutnak. Remélem segítettem, ha érdekel még valami nyugodtan kérdezz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!