Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ilyen sok a SOTE-n a sznob...

Ilyen sok a SOTE-n a sznob vagy csak hangos a sok gyökér?

Figyelt kérdés

Orvosira jelentkeztem, első helyen a SOTE áll, de erősen elgondolkodtam a sorrend megváltoztatásán, ugyanis nézegettem a SOTEmeme oldalt és van nem is egy poszt, ami a bölcsészeket szapulja. Meg az ELTE jogot, A Corvinust. Hogy ezekt milyen könnyű elvégezni, semmit se érnek. Stb.. Ne gondoltam, hogy orvosin is ilyen gyökérségekkel foglalkoznak az emberek. Kb mint a BME beképzelt mérnökhallgatói, akik szerint minden haszontalan, ami nem mérnök (tudjátok melyik rétegre gondolok).

Olvasgattam más "fórumokat" és ott is tapasztaltam ezt, hogy arra verik egyesek, hogy ők a SOTE-ra járnak. Sokan még a "vidéki" orvosikat is lenézik.

Ugye nem ez a jellemző?

2016. máj. 26. 11:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyébként ha ilyen kérdést írsz ki jobban jársz ha inkább másik egyetemre mész, nem jó ha az ember rögtön ilyen érzésekkel indítja az egyetemi életét, hogy csoporttársaim biztos kretén gyökér snobok. Menj Szegedre vagy Pécsre ott is van orvosi képzés. :)
2016. máj. 27. 01:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez az egyetemek és szakok közötti versengés mindenhol megvan, de nyilván nem komoly. Nálunk is megy a szokásos szöveg gólyatáborban, hogy "fogász, jogász nem doktor, (a gyógyszerész meg nem ember). Valószínűleg senki sem gondolja komolyan, poén és kész. Ugyanígy vannak ezek a mémek is mindenhol. Nevetgélünk rajta egyet és ennyi:)

Persze mindig van egy-két ember, aki folyton azon sír, hogy másnak mennyivel könnyebb, neki meg milyen szar. Meg az elsősök szokása, hogy lefotózgatják az anatómia könyvhalmaikat, és telecseszik vele a fészbukkot. Engem mondjuk kiver a víz tőle....:D

Nem tudom, hogy SOTÉ-n mi a helyzet, de Szegeden nagyon szerettem tanulni, végül dolgozni is ott maradtam. Jó volt az oktatás színvonala, jó volt a közösség, jól voltak a bulik, szép a város:) Hülyék meg mindenhol vannak, de 200 fős évfolyamból azért csak találsz olyan embert, aki nem az:D

2016. máj. 27. 09:27
 13/13 anonim ***** válasza:
BME meg állandóan Corvinust oltja.
2016. máj. 27. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!