Ilyen sok a SOTE-n a sznob vagy csak hangos a sok gyökér?
Orvosira jelentkeztem, első helyen a SOTE áll, de erősen elgondolkodtam a sorrend megváltoztatásán, ugyanis nézegettem a SOTEmeme oldalt és van nem is egy poszt, ami a bölcsészeket szapulja. Meg az ELTE jogot, A Corvinust. Hogy ezekt milyen könnyű elvégezni, semmit se érnek. Stb.. Ne gondoltam, hogy orvosin is ilyen gyökérségekkel foglalkoznak az emberek. Kb mint a BME beképzelt mérnökhallgatói, akik szerint minden haszontalan, ami nem mérnök (tudjátok melyik rétegre gondolok).
Olvasgattam más "fórumokat" és ott is tapasztaltam ezt, hogy arra verik egyesek, hogy ők a SOTE-ra járnak. Sokan még a "vidéki" orvosikat is lenézik.
Ugye nem ez a jellemző?
Ez az egyetemek és szakok közötti versengés mindenhol megvan, de nyilván nem komoly. Nálunk is megy a szokásos szöveg gólyatáborban, hogy "fogász, jogász nem doktor, (a gyógyszerész meg nem ember). Valószínűleg senki sem gondolja komolyan, poén és kész. Ugyanígy vannak ezek a mémek is mindenhol. Nevetgélünk rajta egyet és ennyi:)
Persze mindig van egy-két ember, aki folyton azon sír, hogy másnak mennyivel könnyebb, neki meg milyen szar. Meg az elsősök szokása, hogy lefotózgatják az anatómia könyvhalmaikat, és telecseszik vele a fészbukkot. Engem mondjuk kiver a víz tőle....:D
Nem tudom, hogy SOTÉ-n mi a helyzet, de Szegeden nagyon szerettem tanulni, végül dolgozni is ott maradtam. Jó volt az oktatás színvonala, jó volt a közösség, jól voltak a bulik, szép a város:) Hülyék meg mindenhol vannak, de 200 fős évfolyamból azért csak találsz olyan embert, aki nem az:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!