Szerintetek igaza van a kémiatanárnak? (lent)
Azzal, hogy azt írom, jobban is megszervezhette volna, nem leszel előrébb...
A kilépő után én már nem iratnék semmit, de hát ez szubjektív:S
Azért az a 4 TZ kicsit erős lehet, de fel a fejjel; tanulj rá logikusan, ne magolva mert sokaknak ez a hibája a kémiával - holott a világ legegyszerűbben megérthető tárgya :D
Én mondjuk a helyébe - ha már annyira szükséges a jegy, meg azért tudjam hogy valami tudással elmennek a diákok - egy dogát iratnék max 'évvégi záródolgozat' címen futva. Persze előtte azért egy összefoglalást tartanék.
Mondjuk 6x inkább valami kvízt tartanék, avagy érdekességeket mutatnék, mert annyi ilyen cukiság van a kémiába hogy el nem hiszed =)
Nyilván egy vadállat. Általában az ilyen eszement dolgokat olyanok csinálják, akik sz**nak az egészbe, aztán eszükbe jut, hogy nincs jegy/íratni kéne má' egyet. Nem beszélve, hogy nem tud mérlegelni! De ebbe most nem mennék bele részletesebben.
Eleve csak néztem,, mi a fene az a kilépő, jól olvasom? Persze leesett. Szerintem egy részről okés ilyen íratni, de mellé 3-4 TZ-t csak egy elvetemült rakna be. Örülök, hogy nekem nem ilyen tanáraim voltak, és nem utáltatták meg velem a tantárgyakat!
#6 Jövőre nem lesz már kémia. Nem tudom más sulikban hogy van, de nálunk az általánososoknak (2 részre van osztva az osztály, biosz-kémia, és a 'normál' tagozat, nekünk nyelvórából van minimálisan több)
Egyáltalán azt nem értem, h miből fog íratni, ha 2 év teljes tananyagát visszaadjuk kilépő formájában. Gondolnék arra, azért íratja azt a plusz 3 dogát, h ha rosszul sikerült a kilépő, javítsunk... De nem, ha megbuktál kilépőn, úgyis szóbelizni kell a kettesért.
Amúgy a mai TZ szerintem jól sikerült, kíváncsi vagyok, hogy a tanár hogy gondolja (vagyis hanyast ad) -.-
Azt bírom, hogy szinte minden tanárnak most jut eszébe számonkérni... :D -_-
Irodalomból(csomó dogát fog íratni), hittanból (jó az semmi xD), fizikából (kilépő hetében írat TZ-t xD), ha ezek normálisak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!