Hogy lehet ilyen gyökér a tanárom (lent)?
hétfő van, utolsó előtti nap, már minden tantárgyból lezártak, és ez a bal**sz még dirigál hogy hozzuk el a könyvünket és még holnapra is tanuljunk
abban igaza van ,hogy ha iskolába jövök akkor tanulni jövök nem mást csinálni, de az h már mindenből le vagyok zárva az azt is jelenti hogy már le van xarva a suli és nem érdekel ki mit mond mert ezek a napok már nem számítanak
de akkor miért kell s*ggfejnek lennie?
mit gondoltok?
"de az h már mindenből le vagyok zárva az azt is jelenti hogy már le van xarva a suli és nem érdekel ki mit mond mert ezek a napok már nem számítanak "
Nem jelenti ezt! Igen, most így gondolod, de az eszedbe nem jut, ha az utolsó napokban nem tudod befogni a szád és keménykedsz a tanárral, mondván le vagy zárva és vastagon teszel arra amit mond, a köv. évben úgy megfingat, hogy majd csak lesel. Azt a kicsit bírd már ki, mert tényleg te húzod a rövidebbet.
14:35 , erre én is gondoltam éppen ezért nem keménykedek vele inkább megtartom magamnak , de annyira rühellem azt az ember , és nagyon zavar mikor beszól valamit nekünk és nemmondhatok vissza neki semmit mert ő nagy hatalmas méltóságos uram:@
16/f
köszönöm a válaszokat a 2.-tól eltekintve
Még mindig az első vagyok, tudom miről beszélsz, én 19 vagyok, szóval nagyon is tudom, de ahogy az ősi dakota mondás tartja: Erősebb kutya b@szik.
Menj le alfába és egyik füleden be, másikon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!