Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet ilyen gyökér a...

Hogy lehet ilyen gyökér a tanárom (lent)?

Figyelt kérdés

hétfő van, utolsó előtti nap, már minden tantárgyból lezártak, és ez a bal**sz még dirigál hogy hozzuk el a könyvünket és még holnapra is tanuljunk

abban igaza van ,hogy ha iskolába jövök akkor tanulni jövök nem mást csinálni, de az h már mindenből le vagyok zárva az azt is jelenti hogy már le van xarva a suli és nem érdekel ki mit mond mert ezek a napok már nem számítanak

de akkor miért kell s*ggfejnek lennie?

mit gondoltok?

2010. jún. 14. 14:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

"de az h már mindenből le vagyok zárva az azt is jelenti hogy már le van xarva a suli és nem érdekel ki mit mond mert ezek a napok már nem számítanak "

Nem jelenti ezt! Igen, most így gondolod, de az eszedbe nem jut, ha az utolsó napokban nem tudod befogni a szád és keménykedsz a tanárral, mondván le vagy zárva és vastagon teszel arra amit mond, a köv. évben úgy megfingat, hogy majd csak lesel. Azt a kicsit bírd már ki, mert tényleg te húzod a rövidebbet.

2010. jún. 14. 14:35
 2/23 anonim ***** válasza:
Nem a tanárod a gyökér, hanem Te.
2010. jún. 14. 14:50
 3/23 anonim ***** válasza:
örülj neki,mi is bejárunk még(igaz mi készülünk érettségire)a tanárunkhoz annak ellenére hogy ezért már a kutya se fizet neki :P
2010. jún. 14. 15:12
 4/23 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ti is tanárok vagytok ,vagy államot szolgáló ...-ok
2010. jún. 14. 15:15
 5/23 A kérdező kommentje:

14:35 , erre én is gondoltam éppen ezért nem keménykedek vele inkább megtartom magamnak , de annyira rühellem azt az ember , és nagyon zavar mikor beszól valamit nekünk és nemmondhatok vissza neki semmit mert ő nagy hatalmas méltóságos uram:@

16/f

köszönöm a válaszokat a 2.-tól eltekintve

2010. jún. 14. 15:18
 6/23 anonim ***** válasza:
14:35-ös vagyok. Tudod az a baj, hogy sok tanár a diákokon éli ki a komplexusait, a problémáit vagy csak úgy alapból már utálja a diákokat. Neked(nektek) annyi a kötelességeket, hogy fogcsikorgatva is, de eleget tesztek annak, amit kér és túlélitek, iskolán kívül ott és úgy szidjátok, köcs*ögözitek le, ahogy jól esik. Tény, hogy ő azt követeli meg, amit a munkája diktál, mert ezért fizetik, az más kérdés, hogy mennyire emberséges és miért amunkahelyén éli ki a problémáit. Lesz még nem egy ilyen köcsö*ggel dolgod, ilyenkor kell megtanulni hallgatni. Kitartás!
2010. jún. 14. 15:22
 7/23 A kérdező kommentje:
de az a legrosszabb hogy SEMMI ÉRTELME NINCS AZ EGÉSZNEK , 3 hónap múlva fingom nem lesz az egészről amiről most dirigál:@
2010. jún. 14. 15:22
 8/23 anonim ***** válasza:

Még mindig az első vagyok, tudom miről beszélsz, én 19 vagyok, szóval nagyon is tudom, de ahogy az ősi dakota mondás tartja: Erősebb kutya b@szik.

Menj le alfába és egyik füleden be, másikon ki.

2010. jún. 14. 15:23
 9/23 A kérdező kommentje:
kösz hogy megértessz!
2010. jún. 14. 15:23
 10/23 A kérdező kommentje:
köszi a sok jó tanácsot ;)
2010. jún. 14. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!