Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet ilyen gyökér a...

Hogy lehet ilyen gyökér a tanárom (lent)?

Figyelt kérdés

hétfő van, utolsó előtti nap, már minden tantárgyból lezártak, és ez a bal**sz még dirigál hogy hozzuk el a könyvünket és még holnapra is tanuljunk

abban igaza van ,hogy ha iskolába jövök akkor tanulni jövök nem mást csinálni, de az h már mindenből le vagyok zárva az azt is jelenti hogy már le van xarva a suli és nem érdekel ki mit mond mert ezek a napok már nem számítanak

de akkor miért kell s*ggfejnek lennie?

mit gondoltok?

2010. jún. 14. 14:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Az én fiam tanára se "kutya".

Azt mondta, hogy egy dolgozat dönti el, hogy ki lesz az osztályelső. A fiam, vagy egy bizonyos lány, akinek az anyukája ott tanít az iskolájukban.

A fiamé 100%-os lett, a lány csak 4-est kapott rá.

És ma mégis azt mondta a tanár, hogy a lány lesz az osztályelső, mert ő tesiből és táncból is kitűnő lett.

Nem értem, akkor miért mondta a tanár, hogy ez a környezet dolgozat dönti el a kérdést. Felháborítónak tartom, hogy így mer játszani egy 10 éves gyerek érzéseivel. Persze az én gyerekem is ötös tesiből és táncból is....!!!!

2010. jún. 14. 17:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Középiskolába jársz? Nem lehet, hogy azért tanultok még utolsó nap is, hogy be tudjátok fejezni az anyagot? Nálunk is van ilyen tanár, hogy nincs egy óra pihenő sem. De ha azt nézed, legközelebb lehet, hogy azért lesz "gyökér", mert nem fejeztétek be az anyagot időben. (mondjuk érettségire...)Szóval, nem biztos, hogy azért mondta, mert egy szadista állat, hanem pont a Ti érdeketekben.
2010. jún. 14. 18:19
 13/23 A kérdező kommentje:

17:37 hát elég röhejes:S

18:19 , le vagyunk zárva ,tehát innentől bármit mond ,nem ronthatja le az évvégi jegyet , és ha ezt nem teheti akkor nincs értelme az egésznek mert NEM TANULOK HA NEM SZÜKSÉGES ÉS ÉRTELMETLEN (ezzen nem hiszem hogy egyedül vagyok) ,tehát az hogy befejezzük az anyagok az olyan hát... kimondva jól hangzik ,de nem az van mögötte amit értesz:S

2010. jún. 14. 19:16
 14/23 A kérdező kommentje:
mellesleg a tantárgy egyébként fizika amit ebbe a suliba annyira vesznek komolyan hogy tanuljuk ,ne legyunk hülyék ,de senki nem fog belőle érettségizni
2010. jún. 14. 19:18
 15/23 anonim ***** válasza:
De, megteheti. Mivel tanítási nap van, ugyanúgy taníthat téged is, az osztályt is. Mellesleg az utolsó nap tökéletes neki, hogy kiszemelje a "lustákat", akiket a következő évben megszivathat. És ez a bal**sz akiről beszélsz, egy olyan ember, akinek több diplomája van, mint ahány éves te vagy.
2010. jún. 14. 19:49
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

A 17:37-es már csak azért is röhejes, mert teleírta az egész gyakorikérdéseket ezzel:D

Ha így neveli a gyerekét, akkor eléggé nagy pofáraesés lesz neki, ha egyetemen meghúzzák valamiből. :/

2010. jún. 14. 20:11
 17/23 A kérdező kommentje:

19:49 de attól hogy tanítani próbál attól még nem ronthatja le azt a jegyet amiből már lezárt!

tudom hogy nemérdemes ezen ennyit vacakolni ,de egy akkora időpocsékolásnak tartom hogy már fáááááj

2010. jún. 14. 20:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Kultúrát meg emberséget hiába is próbálna tanítani neked, ahhoz kevés a hátralevő idő. Így hát próbálkozik azzal, amit lehet.
2010. jún. 14. 22:41
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves 20:11-es!

Örülök, hogy Te más baján is tudsz röhögni!!!

Remélem más is röhög a tieiden!

Hol írtam tele az oldalt? Egy kérdést írtam, és ehhez hozzászóltam. De ha értelmes dolgot nem tudsz írni, akkor inkább ne írj!

2010. jún. 15. 08:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Ja, ezzel arra akartam célozni, hogy nemcsak a kérdező iskolájában vannak gyökér tanárok.
2010. jún. 15. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!