Általános orvosi mellett mennyi időm maradna másra?
Figyelt kérdés
A matek és a fizika egyáltalán nem az erősségem és a tanárok sem segítenek a helyzet javításában, viszont bioszt és kémiát meg tudom tanulni, ha akarom. Szerintetek érdemes megpróbálni az általános orvosit? Hány év a reális elvégzési ideje? És mennyi időm maradna másra?(barátnőmre, meg néha elmenni vele vacsorázni stb.)2016. máj. 21. 07:30
11/24 A kérdező kommentje:
Konkrétan engem a pszichiátria érdekel és ezért szeretnék orvosira menni. Minden álmom, hogy pszichiáter lehessek.
2016. máj. 21. 10:40
12/24 anonim válasza:
Legyél pszichológus.
Illetve tudod mi a különbség a pszichiáter és a pszichológus között? Sokan nem tudjak, csak azért kérdem.
13/24 A kérdező kommentje:
Természetesen. A pszichiáter diagnosztizálja a súlyosabb, pszichés, mentális betegeket (pl.: skizofrénia, borderline stb.) ès gyógyszeres kezeléssel segít, a pszichológus pedig nem diagnosztizál, nem írhat fel gyógyszereket és a gyengébb betegségeken segít (pl.: depresszió, vagy például akinek a házassága rossz úton van és egyéb más enyhébb "betegségek")
2016. máj. 21. 12:32
14/24 anonim válasza:
"gyengébb betegség, például depresszió" ...
15/24 A kérdező kommentje:
Igen. A depresszió az enyhébb betegség, mint egy személyiségzavar.
2016. máj. 21. 19:09
16/24 anonim válasza:
Kedves kérdező , töröld le a szád széléről a kakaót és nézz utána mi is az a depresszió..
17/24 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a depresszió jelentésével és nem kell a fölényeskedő stílus.
2016. máj. 21. 19:21
18/24 anonim válasza:
Hát ha szerinted a depresszió nem olyan súlyos betegség, akkor nézz be egy pszichiátriai osztályra vagy kérdezz meg egy depresszióst.
19/24 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem súlyos. Azt mondtam, hogy NEM ANNYIRA súlyos, mint egy személyiségzavaros. És ez saját tapasztalat.
2016. máj. 21. 20:55
20/24 anonim válasza:
Hidd el ez nem neked való, de persze senki nem mondta hogy ne bassz el 6 evet ezzel az életedből hogy utána mást csinálj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!