Orvostanhallgatók! Egyetem mellett nektek van időtök dolgozni valamit? (lent)
Azt csak te tudod megítélni, hogy belefér-e az idődbe vagy sem, hiszen mindenki teherbírása más.
Van, aki képes arra, hogy nappal suliba menjen, éjszaka meg dolgozzon, én ezt tuti nem bírtam volna pl.
Szerintem ha okosan osztod be az időd (értsd: a felesleges órákra nem jársz be), akkor valami részmunkaidős, könnyű munka, ahol lehetőleg te tudod beosztani a munkaidőd, belefér. Mondjuk valami telefonos ügyfélszolgálatos okosság, amit lehet egyszer-egyszer 4 órában végezni. Vagy ha nagyon jó vagy valamilyen tárgyból, nyelvből, akkor esetleg megpróbálhatsz különórákat vállalni. Gyerekfelügyelet ismeretségi körben, kutyasétáltatás és hasonlók.
Egyébként megkérdezhetem, hogy hova jársz? Ha Szegeden tanulsz, és esetleg segít valamennyit a dolog, temérdek fénymásolt jegyzetem van, szívesen kölcsönadom őket, ameddig szükséged van rá. A tapasztalataim azt mutatják, hogy az összes szükséges jegyzetet, könyvet megszerezni még fénymásoltan is sokba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!