Szerintetek melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Egyetemi jelentkezés előtt állok és nem tudom melyiket jelöljem meg első helyen. Állatorvosi kar és SZTE gyógyszerészeti kara között vacillálok. Tudom az alapján kellene döntenem, h melyik szeretném jobban csinálni de őszintén nem tudom.
Szeretnék véleményt kérni mindenkitől aki valamelyik karon végzett vagy oda jár, h nekik mik a tapasztalataik, kiknek ajánlják. Előre is köszönöm:)
2016. febr. 5. 18:08
1/5 anonim válasza:
Semmi tapasztalatom nincs ezekről. Esetleg melyikre van nagyobb esélyed bejutni?
2/5 A kérdező kommentje:
állatorvosira magasabb a ponthatár de jó jegyeim vannak és jó tanuló vagyok, ha ráfekszek az érettségi tantárgyakra szerintem felvennének mindkét helyre :)
2016. febr. 6. 09:36
3/5 anonim válasza:
én a helyedben elsőnek azt jelölném meg, ahova több esélyem van bejutni, hogy az majdhogynem biztos legyen. mert gondolom mindkét szak érdekel, szóval nyugodtan válaszd ezt a stratégiát :)
4/5 anonim válasza:
lesz lehetőség sorrendmódosításra az érettségi után szóval ne félj, ha még nem döntötted el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!