Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek melyik egyetemi...

Szerintetek melyik egyetemi képzést válasszam?

Figyelt kérdés
Két szak között gondolkodok, de nem tudom eldönteni, melyik lenne a jó döntés számomra. 11. osztályos vagyok informatika ágazatos. A két szakma ami számomra tetszik az a mérnökinformatikus, és az általános orvos, vagy fogorvos. Mivel már nem tanulok kémiát, ezért nem tudom, hogy 1 év alatt össze tudok-e hozni 2 emelt érettségit. Úgy érzem lehet hogy az általános orvos jobban tetszene mint az informmatika, de félek, hogy nem bírnám. Az a gond, hogy nem tanulok szinte semmit.. kivéve TZ-re jegyeim (matek 4 (emeltre jarok) magyar 5 programozas 4 halozat 5 tori 5 biosz 5) Szerintetek maradjak a számomra kevésbé érdekelt informatika melett, amihez van már alapom, vagy végjak bele az orvosiba, aminek lehet hogy semmi értelme nincsen ilyen feltételek között?
2016. jan. 22. 18:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is érdemes tisztázni, ha nem tanulsz szinte semmit, akkor egyik szakot se fogod befejezni. Ha ezen képes vagy változtatni, csak akkor gondolkozz azon, melyikre is menj.

Én egyébként a mérnökinfót ajánlanám, de ha hozzád közelebb áll az orvosi, akkor válaszd azt.

2016. jan. 22. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!