Szerintetek melyik sulit válasszam?
Van egy erõs suli amibe szeretnék menni...Max.pontot viszek a suliból,de elcsesztem a felvételiket (matek 20,magyar 26).De az egyik gimibe protekcióval betudok jutni...DE én szeretnék mégis abba a jobb suliba menni ,csak ugye rossz a felvételi eredményem és szükség van a protekcióra,és az az igazgató(ahova betudnak jutattatni)nem nézi jó szemmel azt a sulit meg egy másikat mert folyton azt a 2-t ajnározzák megye szerte..SZERINTETEK AZÉRT BEÍRJAM 1.HELYRE AZÉRT AZT A SULIT AHOVÁ EREDETILEG IS AKARTAM MENNI(vagy az köcsögség lenne azzal az igazgatóval szemben aki felvenne???)?????
Köszi a segítséget elõre is!!
Azzal, hogy te ezt ide kiírtad már kockáztattál.
Persze nem fog lenyomoztatni az igazgató, mint ahogy azt sem fogja a saját a protekciója révén kinyomozni, hogy te első helyre raktad-e ezt az iskolát.
A 46 pont elég gyenge, de egy gyenge gimnázium, vagy erősebb szakközép jó eséllyel felvesz.
Ha te az igazgatóval megbeszéled, hogy vegyen fel, azzal egyrészt az iskola hírnevét kockáztatja, másrészt meg az iskola eredményeit rombolja. Ez nem lehet jó iskola...
Az igazgató annyira nem mindenható, ha nem vesznek fel és nem akar kockáztatni versenyeredmények, indoklás nélkül nem fog tudni felvenni. Üresedésre berakhat, ha az ofő is úgy látja...
Kicsit sarkítani lehet... Némelyik iskola egyes versenyeket elég magas szinten "értékel". Nekem van 71 ponttal felvett osztálytársam, más pedig 82 ponttal kicsúszott. Ebbe nincs semmi protekció, semmi sarkítás, csak értékeli az iskola a saját maga által szervezett versenyt.
Én is. Nem is egyet. :)
De az az igazság, hogy ez általában nem számít, hacsak nem kapcsolódik szorosan a gimnáziumhoz.
Az ilyen igazgatót egyébként nem részletezném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!