Pestet vagy Debrecent válasszam? Fontos! Többi lent!
Figyelt kérdés
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élek. Másoddiplomát szeretnék csinálni, levelezô képzésben munka mellett. Szívem szerint Pestet választanám, mert nem szeretem Debrecent. Ami Pest mellett szól az tehát az, hogy nagyon szeretem. Debrecen viszont közelebb van, és olcsóbb kicsivel a tandíj is, de egyáltalán nem szeretem (eddig itt tanultam). Mit gondoltok?2016. febr. 4. 20:35
1/5 anonim válasza:
Milyen szakon? De ha Pest felé jobban húz a szíved, akkor inkább oda (debreceni vagyok és megértelek :D ), még ha kicsivel több is a tandíj.
2/5 A kérdező kommentje:
A Corvinus Egyetemrôl van szó, gazdálkodás és menedzsment vagy kereskedelem és marketing szakon. :)
És köszönöm a választ, ment a zöld kéz. :)
Várom még a véleményeket! :)
2016. febr. 4. 21:17
3/5 anonim válasza:
Attol hogy a varost nem szereted az egyetemi kepzese lehet jobb Debrecennek. Pest meg attol hogy fovaros nem jobb.(de ez nagyban fugg a szaktol is)
4/5 anonim válasza:
Most latom a valaszod, Corvinust es BGE-t ajanlom a gazdalkodasra. Ismeroseim elmondasa szerint itt a legjobbak es a legszinvonalasabbak a kepzesek
5/5 anonim válasza:
Gyere Pestre! Az egyik dolog amit nagyon bánok életemben, hogy nem oda mentem tanulni először ahová szerettem volna, beértem egy olyannal ami még a mai napig sem érdekel. Lépj ki a komfortzónádból, csak így nyerhetsz. Komolyan mondom, megbánod ha ott tanulsz ahová csak a kényelem vagy közelség miatt mész, máshová fogsz vágyni és talán ott is hagyod, mielőtt eljutnál a 2. félévig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!