Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hány évesen szoktak gimi...

Hány évesen szoktak gimi utolso evebe menni?

Figyelt kérdés

Az utolso evet kerdezem amikor van erettsegi, hany eves szoktak lennni akik gimi utolso osztalyba mennek. Marmint az utolso ev kezdetekoor.

Mert en most 17 eves vagyok, most szeptemberbe megyek az utolso evbe es aggodok hogy mindenki 18 vagy 19 eves lesz. Sulit valtok most eppen

2015. jún. 12. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 11. Osztályos tehát, jövőre leszek végzős. Én 18 vagyok, és félév után leszek 19,de nekem egy évem elúszott betegség miatt általános iskolában.

A legfiatalabb osztálytársam májusban lett 17, tehát ő érettségi idején lesz 18. Nálunk többségben vannak a 96-97-esek, de jópár 98-as is van köztünk.

Nem kell félned, hogy idősebbek lesznek,a kor csak egy szám, senkit nem fog érdekelni, hogy fiatalabb vagy. Mikor leszel 18?:)

2015. jún. 12. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Nálunk sokan 1-2 hónappal érettségi előtt töltötték be a 18-at. Az egyik osztálytársam, még be sem töltötte, mégis leérettségizett.:D

26-an voltunk, ebből kb. 8-9 ember kezdte 18 évesen a 12. osztályt.

2015. jún. 12. 10:18
 3/7 A kérdező kommentje:
1998 marcius-i vagyok.
2015. jún. 12. 10:20
 4/7 A kérdező kommentje:
es szerintetek konnyu beileszkedni uj suliba 12.be?
2015. jún. 12. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként pont te vagy "jó korban". Ha 2004-ben kezdted az általánost, (akkor vagy évvesztes 97-es vagy, vagy 98-as) tehát akkor 2012-ben ballagtál, azaz 2016-ban végzel.(Gondolom sima, négy éves gimnáziumról van szó).
2015. jún. 12. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez eléggé összetett. Ha barátkozós típus vagy, és normális osztályközösségbe kerülsz, akkor könnyebben megy.

Ha tudod, hogy hová mész,esetleg megkereshetsz pár leendő osztálytársat, akikkel nyáron tudsz barátkozni, ismerkedni, és szeptemberben nem lesz minden teljesen új.

A tanárok elvárásaitól, tanítási módszereiktől jobban félnék, de ha jó tanuló vagy, akkor nem lesz probléma, semelyik tanárnak nem lesz érdeke, hogy széjjel szivasson.

2015. jún. 12. 10:26
 7/7 anonim válasza:
26 vagyok, középsulis. :) Rohadtul nem érdekel.
2021. jún. 19. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!