Prosztata megnagyobbodástól könnyen és sokat szokott vizelni az ember? Hány éves kortól szoktak járni prosztata szűrésre? Sok maszturbálástól lehet prosztata rákot kapni 15 évesen?
Prosztata-megnagyobbodástól nehezen, fájdalmasan és keveset tudnak vizelni az illetők.
45 éves kor felett járnak általában.
Nem, nem kaphatsz rákot.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Nálam az a helyzet, hogy gyakran kell vizelnem (ez sztem attól van, hogy sokat iszom), és lassan jön.
Tegnap megfogadtam, hogy leszokok a sok maszturbálásról, mert valahol azt olvastam, hogy prosztata rákot okoz. Remélem igazatok van.
A p.megnagyobbodás már 35 körül elkezdődik .Szűrésre meg 40 után illene menni 2-3 évente,később aztán egyre sűrübben .
A rák leghatásosabb megelőzi módszere a gyakori elélvezés .
Mivel idős korban a szex gyakorisága eléggé lecsökken,masztizni kell .Ezt ajánlják az urológusok,mert a kijövő nedvvel jönnek ki a rákos sejtek is .Ezzel meg van akadályozva ,hogy megtapadjanak a prosztata belső falán
Hogy fiatalon miért kell masztizni,nem tartozik a kérdéshez.ha érdekel priviben megirom,na nem csak azért mert nagyon jó a vége .
Ha sokat iszol az jó,főleg ha vízet iszol ês így normàlis is hogy skat pisilsz.
Ha meg a vízeletet sokàig tartod vissza,nem mész el wc-ni akkor vagy az van hogy úgy jön a vízelet belőled mintha a csapot erősen megnyitnàk,vagy az van hogy csak lassacskàn tudod kipisilni.
Amit írsz tök normàlis dolog,én is sokat iszok így sokat vízelek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!