Kevson kérdése:
14 vagyok haverjaim, barátnőm mondta hogy próbáljam ki a cigi mert hogy nem lehet rászokni ők se szoktak rá. Szerintetek mit tegyek 1 száltól rá lehet szokni? (Nincs valami erős önuralmam)
Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy a gőz fürdőtől és a nagyon párás levegőtöl elkezdek fuldoklásosan köhögni.Ez kihathat a cigire is tehát amiatt is elkezdhetek köhögni?2015. febr. 12. 18:52
1/10 anonim válasza:
Ne másokra hallgass, hanem magadra. Te ki akarod próbálni? Ha nem, akkor ne tedd, ha meg úgyis akarod, akkor hiába is írnánk bármit. Én mindene esetre nem tartom jó ötletnek.
2/10 anonim válasza:
A cigitől biztosan köhögsz. Kipróbálni is felesleges. A baj az, hogy a rászokás "szociális" tevékenységgé válik, azaz egy adott társasághoz úgy próbál az ember kapcsolódni, hogy átveszi az adott társaság szokásait, pl. a dohányzást. Lehet, hogy nem lesz "függő", azaz egyedül nem fog dohányozni, de a dohányfüst már addig is hatalmas károkat okoz, elsősorban a tüdejében.
3/10 anonim válasza:
Egy száltól még nem fogsz rászokni, bár az is igaz, hogy mindenki egy szállal kezdte. Ha nem akarod, ne csináld, nincs benne semmi ciki, ha nem szívod. Valószínű, hogy a cigitől is köhögnél.
4/10 anonim válasza:
Szerintem hagyd az egészet, soha sem cigiztem, és nem is fogok, azért mert mások azt mondják. Próbáltak már rávenni nem 1x, de a nem az nem marad nálam. 18F
5/10 A kérdező kommentje:
Igazából akarom tudni milyen de nem nagyon akarom kipróbálni
2015. febr. 12. 19:01
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem vesztesz vele semmit, ha ne próbálod ki.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azt hiszem még alszom rá egyet de egyedül semmiképp se cigiznék mivel egy elég "konzervatív"családból származom ha lehet így fogalmazni tehát mindenki a családomból elitéli az ilyes fajta szokásokat
2015. febr. 12. 19:04
8/10 A kérdező kommentje:
Az jelent valamit ha amúgy is nagyon undorodom a cigi füst szagától?
2015. febr. 12. 19:05
9/10 anonim válasza:
Ha tartasz tőle akkor ne próbáld ki most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!