Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 14 vagyok haverjaim, barátnőm...

Kevson kérdése:

14 vagyok haverjaim, barátnőm mondta hogy próbáljam ki a cigi mert hogy nem lehet rászokni ők se szoktak rá. Szerintetek mit tegyek 1 száltól rá lehet szokni? (Nincs valami erős önuralmam)

Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy a gőz fürdőtől és a nagyon párás levegőtöl elkezdek fuldoklásosan köhögni.Ez kihathat a cigire is tehát amiatt is elkezdhetek köhögni?

#dohányzás #cigaretta #rászokás #14 évesen cigizni
2015. febr. 12. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne másokra hallgass, hanem magadra. Te ki akarod próbálni? Ha nem, akkor ne tedd, ha meg úgyis akarod, akkor hiába is írnánk bármit. Én mindene esetre nem tartom jó ötletnek.
2015. febr. 12. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
A cigitől biztosan köhögsz. Kipróbálni is felesleges. A baj az, hogy a rászokás "szociális" tevékenységgé válik, azaz egy adott társasághoz úgy próbál az ember kapcsolódni, hogy átveszi az adott társaság szokásait, pl. a dohányzást. Lehet, hogy nem lesz "függő", azaz egyedül nem fog dohányozni, de a dohányfüst már addig is hatalmas károkat okoz, elsősorban a tüdejében.
2015. febr. 12. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy száltól még nem fogsz rászokni, bár az is igaz, hogy mindenki egy szállal kezdte. Ha nem akarod, ne csináld, nincs benne semmi ciki, ha nem szívod. Valószínű, hogy a cigitől is köhögnél.
2015. febr. 12. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd az egészet, soha sem cigiztem, és nem is fogok, azért mert mások azt mondják. Próbáltak már rávenni nem 1x, de a nem az nem marad nálam. 18F
2015. febr. 12. 19:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazából akarom tudni milyen de nem nagyon akarom kipróbálni
2015. febr. 12. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vesztesz vele semmit, ha ne próbálod ki.
2015. febr. 12. 19:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azt hiszem még alszom rá egyet de egyedül semmiképp se cigiznék mivel egy elég "konzervatív"családból származom ha lehet így fogalmazni tehát mindenki a családomból elitéli az ilyes fajta szokásokat
2015. febr. 12. 19:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Az jelent valamit ha amúgy is nagyon undorodom a cigi füst szagától?
2015. febr. 12. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha tartasz tőle akkor ne próbáld ki most.
2015. febr. 12. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:
egy szálltól nem szokol rá
2022. szept. 6. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!