A vízipipa gőze nem olyan erős mint a cigié?
Figyelt kérdés
Haverom vett vízipipát(ő dohányzik is) és mondta hogy valamelyik nap menjek el és próbáljam ki. Én benne vagyok csak nem dohányzom és egy slukkot se tudok egy cigiből elszívni mert kapar a torkom és köhögök. A vízipipánál is lesz ilyen probléma hogy nem tudom letüdőzni vagy az gyengébb?2014. dec. 26. 12:30
1/5 anonim válasza:
Érzésre gyengébb, bár én dohányzom is, de van olyan ismerősöm, aki a cigitől köhög, de a vízipipától nincs semmi baja. Ellenben olyan is, aki azt sem bírja.
A puding próbája az evés.
Egy fontos tanács azonban.
Én elég erős dohányos vagyok (napi egy doboz), de a pipázásba hajlamos belefeledkezni az ember és míg egy cigit átlag 2-3 percig szívsz és utána mondjuk fél óráig nem gyújtassz rá, addig a vízipipát hajlamos az ember fél-egy órán keresztül oda-vissza adogatva szívni.
A pipázós esték után nekem speciel másnap mindig olyan érzésem van, mintha ülne valaki a tüdőmön.
2/5 A kérdező kommentje:
ketten fogunk elszívni, ha egyáltalán fogom e bírni szívni. akkor azt tanácsolod, hogy a nagyobbik részét a haverom szívja és csak egy kört szívjunk kezdetben?
2014. dec. 26. 13:05
3/5 anonim válasza:
Ha a haverod ügyes, és tudja, hogy kell egy jó vízipipát tömni, kezelni, akkor egyáltalán nem/ nagyon kicsit fog kaparni. Igaz, az ember sokáig szívja, de nincs benne annyi nikotin. Mondjuk rengeteg vízipipázás után másnap tényleg van egy kicsit kellemetlen érzésed, de azért nem kell nagy dologra gondolni ;). De mondjuk ez a cigarettára is igaz, ha egy olyan szívja, aki alapvetően nem cigizik.
4/5 anonim válasza:
mivel a ciginek nincs gőze, így nyilván nem is lehet olyan mint a vízipipa...
5/5 anonim válasza:
Tökmindegy, milyen "erős", attól is rákot kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!