Ez tényleg így van?
Figyelt kérdés
11.-esek vagyunk.Egyik osztálytársam tavaly felettünk járt,de megbukott,így kerültünk egy osztályba.De most is bukásra áll többől is,nagy az esély,hogy idén is megbukik.Akkor el kell mennie másik iskolába,mert háromszor nem járhatja ugyan azt az évfolyamot egy iskolában.De az osztályfőnök szerint,ha elmenne szakmát tanulni,akkor előről kéne kezdenie a 9-10. osztályt a szakmai tárgyak miatt.Ez tényleg így van?Szerintem ez hülyeség.Megvan neki a 10 osztálya,ami egy szakmához kell.Akkor most ha én elmennék érettségi után pl.asztalosnak,akkor nekem is újra kéne járnom a 9.-et és a 10.-et?2015. máj. 25. 18:26
3/4 anonim válasza:
Mehet estire is utána vagy OKJ-ra
4/4 A kérdező kommentje:
Most 6-ból,de csak 3 a vészes.De tényleg újra kéne neki járni a 9-10-et?De akkor ennyi erővel ha én érettségi után el akarok menni gépgyártástechnológiai technikusnak,akkor újra kéne kezdenem az egész gépészeti szakközepet 9.-től?Szerintem nem.Érettségi után is csak newm kéne elkezdenem a 9. osztályt újból,ha gépi forgácsoló szeretnék lenni.Vagy igen?Akkor neki miért kéne 10. osztállyal?
2015. máj. 26. 21:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!