Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezt hogy teheti meg egy...

Ezt hogy teheti meg egy matektanár?

Figyelt kérdés

Most félév előtt állunk, az átlagom 3.6 volt matekból, amire megíratott a tanár a 4esért. Kiadta, hogy meg kell tanulni a halmazok + térfogatszámítás + felszínszámítás + hatványozást. Meg is tanultam, meg minden, erre kiadta a dolgozatot, melyben 4 feladat volt, első kettő érte a dolgozat 70% - át, ami a számtani és mértani sorozatokból volt, a másik kettő pedig térfogat és felszínszámítás volt. Tehet ilyet egy tanár, hogy DIREKT más témát ad ki dolgozatba, mint amit előtte kijelölt?

Amúgy most vagyok végzős, órán minden feladatot tudok matekból, emelt matekon folyamatosan meg tudom oldani a feladatokat, de a dolgozatokat érdekes módon mindig úgy javítja, hogy nekem rossz legyen.

2010. jan. 13. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19:00-es vagyok.Nem tudsz ellene mit tenni.Bírd ki,ha az érettségin nem jól javít,fellebbez.Már csak 3 és fél hónap.
2010. jan. 13. 19:53
 12/14 A kérdező kommentje:
19:24-esnek: Matekból minden megy. mindent fel bírok fogni, csak a számtani és mértani sorozatokat nem, nem tudom miért, lehet hülyén magyarázták vagy nemtudom, de egyszerűen ezt a témát nem bírom felfogni, pedig sokat gyakoroltam.
2010. jan. 13. 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Megteheti, nálunk azt is megtehették, hogy 4db ötösre, tehát 5.00-ás átlagra négyest kaptam, miért? senki sem tudja. Egyedülv agyok vele? Nem, van aki 1.3-ra kapott hármast stb, a mi tanárunkat már mindenhonnan kirúgták, nálunk vezető matektanár évek óta...Szerencsére én már végeztem, én is matekos szakra mentem, te hová mész tovább?
2010. jan. 14. 09:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Én a BME-re akarok Gépészmérnöknek vagy közlekedésmérnöknek. Vagy DE gépészmérnök
2010. jan. 14. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!