Ezt hogy teheti meg egy matektanár?
Most félév előtt állunk, az átlagom 3.6 volt matekból, amire megíratott a tanár a 4esért. Kiadta, hogy meg kell tanulni a halmazok + térfogatszámítás + felszínszámítás + hatványozást. Meg is tanultam, meg minden, erre kiadta a dolgozatot, melyben 4 feladat volt, első kettő érte a dolgozat 70% - át, ami a számtani és mértani sorozatokból volt, a másik kettő pedig térfogat és felszínszámítás volt. Tehet ilyet egy tanár, hogy DIREKT más témát ad ki dolgozatba, mint amit előtte kijelölt?
Amúgy most vagyok végzős, órán minden feladatot tudok matekból, emelt matekon folyamatosan meg tudom oldani a feladatokat, de a dolgozatokat érdekes módon mindig úgy javítja, hogy nekem rossz legyen.
18:14esnek: Érettségire vannak tételek korrekten, amit meg kell tanulni és pont.
Itt nem az a kérdés lényege, hogy engem szapuljatok, mert nem tudtam, hanem, hogy meg lehet ilyet tenni, ha előre bejelentette? meg amúgy se a kedvenc témaköröm a számtani és mértani sorozatok, gyakorlás nélkül esélyem sem lett volna írni belőle egy 5öst, mert azt mondta, hogy csak akkor adja meg a 4est.
Nah szóval aki az én nemtudásomon akar röhögni, az menyjen inkább a szerelem, szex rovatba, van ott elég dolog amin röhöghetsz. megy a lepontozás mindenkinek aki nem adott érdemi választ.
Írásbelire gondoltam, de nem gáz. Amúgy meg:
*menjen
És hogy még kötekedjek, a tanár azt tesz meg, amit akar, nem kötelessége bejelenteni, hogy konkrétan miből írat, mondhatta vola azt is, hogy a tudd a féléves anyagot és majd lesz ami lesz. Hiába hőbörögsz, így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!