Újraérettségizni - hol?
Figyelt kérdés
Már van érettségim, de szeretnék újat írni matekból. Kerestem jelentkezési lapot, de nem találtam a neten. Amúgy hol érettségizhetek? Elvileg bármelyik középiskolában megtehetem? (Persze, ha az adott suli vállalja). Esetleg ha akad sorstárs is, msn-en konzultálhatnánk. :D Asszem febr. 15-ig lehet jelentkezni. Elsősorban Bp-n mennék, de még Szolnok is szóba jöhet. :)2010. jan. 8. 17:41
1/6 anonim válasza:
az iskolban adnak lapot, ahol akarod csinálni...
2/6 anonim válasza:
Bárhol lehet érettésgizni, ha fizetsz:) de matekból nem drága, nyelv és az infó a drága.
3/6 A kérdező kommentje:
Tényleg nem drága, a többihez képest, a matek 8 ezer Ft. Aminek még nagyon örülök, hogy ha tegyük fel, rosszabbul sikerül, akkor a régit veszik figyelembe. :D De persze gőzerővel készülök, mert nagyon jól szeretném megírni. :)
2010. jan. 8. 17:59
4/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem is pontosan ez a problémám! Kérdeztem is már ezen az oldalon, hogy honnan lehet letölteni a jelentkezési lapot, de senki nem tudta. Az OM honlapján én nem találtam semmit, így tehát az a megoldás maradt, hogy be kell menni az ügyfélszolgálatra és megkérdezni ott. Talán több sikerrel járok.
5/6 A kérdező kommentje:
Szia! És te miből akarsz érettségizni? Te is májusban? :)
2010. jan. 8. 21:06
6/6 anonim válasza:
Németből emelt szinten. És igen, májusban fogok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!