Akik itt olyanokat írnak ki hogy ez meg az elúszott (mert rosszul sikerült az érettségi), miért nem próbálnak meg újraérettségizni?
Figyelt kérdés
Ez nem opció? Nekem ha rosszul sikerülne, biztos nem mennék inkább máshova, hanem megpróbálnám újra.2011. máj. 12. 16:04
1/3 anonim válasza:
Azért írják, mert ebben az évben már elúszott. De ez még nem jelenti azt, hogy nem mennek újraérettségizni. De a komolyabb karokra, ahová nehezebb bekerülni, általában nem indul keresztféléves képzés és pótfelvételivel is max. csak költségtérítésesre kerülhetsz be. Úgyhogy elmehetsz te októberben újraérettségizni, de akkor is várnod kell egy évet, ha meg nincs is meg a tudásod az októberihez, mehetsz májusban, de akkor újra ott a bizonytalanság.
2/3 anonim válasza:
Igen, csak az sem megoldás, hogy akkor inkább megyek máshova, mert MUSZÁJ bármi áron elkezdenem az egyetemet idén, nem várhatok ám vele egy évet... Szerintem ez itt a baj, és erre a jelenségre próbál válaszokat találni a kérdező.
3/3 A kérdező kommentje:
Ja főleg arra gondoltam hogy van aki nem jut be ahova szeretne és inkább megy máshova mert hogy nem várhat egy évet.. Én biztos inkább elmennék addig dolgozni vagy megtanulnék egy nyelvet pl.
2011. máj. 12. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!