Hol érdemes újraérettségizni?
Szeretnék újra érettségizni, viszont abban a suliban ahol korábban már leérettségiztem (van 1-2 igazán szar ember /tanárnak nem nevezném/). Ha jól tudom akkor megkereshetek bármely közép iskolát, aztán eldöntik hogy mehetek-e oda vagy sem, vagy kijelöl nekem az oktatási minisztérium által megbízott fogalmam sincs mi a neve intézet.
Lényeg a lényeg, hova érdemes menni újraérettségizni? És miért?
Az is jöhet hova nem :)
Szia!
Hol laksz és miből szeretnél új érettségit? :)
Ugyanebben a cipőben járok, tavasszal akarok matekból érettségizni, mert nem sikerült túl jól anno. Bp-i vagyok. :)
Magyarból én is akarok.
Amúgy októberi időszakban azért jobb, mert akkor tényleg csak azok javítják akik értenek hozzá.
Én sem vagyok Einstein matekból, de gyakorolgatok mindennap, tanárra meg most nincs pénzem. :( :) Kinyomtattam egy rakás régebbi érettségit, okt-május, mind2 időszakból és oldogatom, + írtam fel fogalmakat, miket kell átnézni. Meg elővettem a tankönyveket, feladatgyűjteményeket, majd azokat is csinálgatom. Hány éves vagy amúgy? F/L? :)
22/L
Ja, amúgy az áraknak utánanéztél?
* a több vizsgarészből álló vizsgákra (az idegen nyelv, a testnevelés, az informatika és az informatikai alapismeretek vizsgák kivételével) 17.000 Ft/vizsga,
* az egy vizsgarészből álló vizsgákra 12.000 Ft/vizsga,
* az idegen nyelv, a testnevelés, az informatika és az informatikai alapismeretek vizsgákra 22.000 Ft/vizsga.
Itt a jelentkezés:
Ha meggondolod magad, dumálhatunk msn-en. :D Akár tanulhatunk is együtt. :D
Menjenek már a fszomba már bocsánat.
Tavaly 12e volt 2 vizsgarész. Mi a francért kell ennyire felemelni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!