Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol érdemes újraérettségizni?

Hol érdemes újraérettségizni?

Figyelt kérdés

Szeretnék újra érettségizni, viszont abban a suliban ahol korábban már leérettségiztem (van 1-2 igazán szar ember /tanárnak nem nevezném/). Ha jól tudom akkor megkereshetek bármely közép iskolát, aztán eldöntik hogy mehetek-e oda vagy sem, vagy kijelöl nekem az oktatási minisztérium által megbízott fogalmam sincs mi a neve intézet.

Lényeg a lényeg, hova érdemes menni újraérettségizni? És miért?

Az is jöhet hova nem :)

2010. jan. 18. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bárhol ki lehet fogni egy rossz tanárt. a régi suli azért jó mert ott ismernek és mivel érettségi, nem akarnak kitolni senkivel. az se biztos, hogy a ,,szar" tanárhoz kerülsz szóbelizni, az írásbelin meg tökmindegy
2010. jan. 18. 17:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hol laksz és miből szeretnél új érettségit? :)

Ugyanebben a cipőben járok, tavasszal akarok matekból érettségizni, mert nem sikerült túl jól anno. Bp-i vagyok. :)

2010. jan. 18. 17:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja, lemaradt, budapesti vagyok én is. Sok mindenből kéne, de a magyar nagyon rosszul sikerült, emelt angol kéne még, földrajz emelten gondolkodom.
2010. jan. 18. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Matekhoz nincs kedved? xD Mehetnénk együtt. :DD
2010. jan. 18. 17:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Illene matekból is, csak abból nagyon hülye vagyok, semmi 'érzékem' hozzá, újra magántanár...egyébként érdekelne :)
2010. jan. 18. 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Magyarból én is akarok.

Amúgy októberi időszakban azért jobb, mert akkor tényleg csak azok javítják akik értenek hozzá.

2010. jan. 18. 19:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok Einstein matekból, de gyakorolgatok mindennap, tanárra meg most nincs pénzem. :( :) Kinyomtattam egy rakás régebbi érettségit, okt-május, mind2 időszakból és oldogatom, + írtam fel fogalmakat, miket kell átnézni. Meg elővettem a tankönyveket, feladatgyűjteményeket, majd azokat is csinálgatom. Hány éves vagy amúgy? F/L? :)

22/L

2010. jan. 18. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy az áraknak utánanéztél?

* a több vizsgarészből álló vizsgákra (az idegen nyelv, a testnevelés, az informatika és az informatikai alapismeretek vizsgák kivételével) 17.000 Ft/vizsga,

* az egy vizsgarészből álló vizsgákra 12.000 Ft/vizsga,

* az idegen nyelv, a testnevelés, az informatika és az informatikai alapismeretek vizsgákra 22.000 Ft/vizsga.

Itt a jelentkezés:

[link]

Ha meggondolod magad, dumálhatunk msn-en. :D Akár tanulhatunk is együtt. :D

2010. jan. 18. 20:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Menjenek már a fszomba már bocsánat.

Tavaly 12e volt 2 vizsgarész. Mi a francért kell ennyire felemelni???

2010. jan. 18. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Jaja, én is k*rva mérges vagyok, nekem nyolc lett volna tavaly, erre 12 lesz most a matek...
2010. jan. 18. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!