OKJ félbe hagyása, így kivitelezhető?
Most megyek egy OKJ képzésre,de van egy másik amit sokkal jobban szeretnék. Azonban szükségem lenne 1 évre hogy felkészüljek rá.Persze addig nem akarok suli nélkül lenni,hogy megvonjanak minden támogatásom,hanem elkezdenék egy hasonló OKJ-t egy helyen,de azt az 1. év után ott hagynám,és újra kezdeném a másikon.
Így nem kapok semmi büntetést?S így kivitelezhetem?
Mivel ha nem kezdek bele akkor nem kapják a szüleim utánam a családi pótlékot stb.
A 2 OKJ névre ugyan az,csak az egyik sokkal színvonalasabb,jobb felszereltség,jobb oktatás,nevesebb,mindenben jobb!
Azonban ehhez nekem kéne 1 év amire a felvételin simán megfelelek,és sajnos már kicsúsztam a mostani felvételiből(munkák bemutatása,elbeszélgetés,stb.)
Ezért akarom a rosszabbat elkezdeni,de azután átmenni a jobbra.
A második OKJ fizetős? Az elsőt se fogom befejezni,csak elkezdem így nem hiszem hogy az egy OKJ-s vizsgának fog megfelelni.
ui: Azért 1 évig maradhatok ott,mert a korhatár is belép a játékba.. :)
Remélem így érthetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!