Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem értem, lehet hogy csak én...

Nem értem, lehet hogy csak én vagyok ezen felháborodva? (többi lent)

Figyelt kérdés
Idén (2013/2014es tanévbe) fiam 9. osztályba lépett..várta is nagyon új ismerősök új tanárok stb..aztán első nap 2 perc alatt utálta meg az egészet..nem tudom hogy jogosan -e de én egyet értek vele..Órarend diktálás a következőkből állt: hétfő 8 óra , kedd 8 óra , szerda 7, csütörtök 7 péntek 5 a 8 óra azt jelenti hogy reggel 7:45 től délután 3-ig bent kell lennie tanulni felelni dogát írni 8 (!!) órába is akár..szegény gyerek fél 5-re hazaér..utána 5 kor leül tanulni ( és mivel napi 8 órája volt) kb 1,5 -2 órát kell tanulnia mert annyi tantárgy volt aznap..ez azt jelenti hogy este 7 órakor tud a saját életével foglalkozni ..ez szerintem nem normális ..és akkor még nem is mondtam minden nap tesi, közmunka 50 óra (tanítás után!! persze fiam fél 5 re hazaér és elmegy közmunkára ) enélkül nem is mehet érettségizni se..volt már olyan nap hogy 8 órából 5 órán írtak/feleltek. Nem értem ezt az egész új rendszert. Ti mit gondoltok normális ez így ahogy van? lehet hogy csak én nekem furcsa és beteges ez , de kérlek titeket mondjatok véleményt hogy mit gondoltok erről.
2014. ápr. 28. 19:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, nekünk 7:30-tól kezdődik az első óra, hétfőn, kedden, csütörtökön 8 óránk van. És igen, mi is írunk dogákat 8. órában is (nem is keveset). Túl lehet élni, egyetemen előfordulhat, hogy estig bent kell lenni.
2014. ápr. 28. 22:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Ilyen van pár helyen??:D Nem mindenhol így van? tizedikes vagyok, jövőre jönnek az emelt órák, így valószínűleg 10 órám is lesz egy nap. Egyáltalán nem gáz, kitűnő vagyok, simán lehet bírni. Minden órára folyamatosan kell tanulni egy keveset és cső. Meg lehet szokni.
2014. ápr. 29. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!