Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én vagyok felháborodva ezen?

Csak én vagyok felháborodva ezen?

Figyelt kérdés

[link]

Miért várja el mindenki mindenkitől hogy tökéletes legyen? Hihetetlen ez a világ, ha már valakinek egy apró hibája van azonnal bele kell kötni? Senki nem tökéletes, megnézném azt aki ezt a posztot feltöltötte, ő biztos az...

2013. nov. 6. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Volt fent a nemkutya.hu-n is. Egy prosztó aki feltöltötte, meg egyáltalán az is aki emiatt lenézi a színésznőt. Emberek vagyunk mind, szerintem senkinek se jutott volna pont arra figyelni, csak az idióta újságíróknak kell mindenbe belekötniük.
2013. nov. 6. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
nem akarom lájkolni. mi a lényeg?
2013. nov. 6. 21:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Az hogy Emmának van bajsza ami kb csak nagyítóval látható és akkor ezért odaírták a poszthoz hogy elment tőle a kedvük....kicsit kiakasztó
2013. nov. 6. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy sz. ar lájkolós oldal.. Kb. az összes postjuk egy nagy baromság.
2013. nov. 6. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:

ezek hülyék, persze képzelem, aki írta azon biztos sehol nem volt egy kis pihe sem, egész teste csupasz, valamint tökéletes alakja van és a világ legszebb embere

-.- szánalom

szerintem Emma nagyon szép, és aki írta a cikket az egy fogyatások volt

2013. nov. 6. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

haha

Nagyon sokáig kellett néznem, mire rájöttem hogy egyáltalán mi van..

Igazából ez annyi, hogy egy ilyen címre azért az ember rákattint, mert kíváncsi, mégis mi lehet ilyen undorító emmán, aztán hogy mi van a cikkben, az már mindegy, mert a reklámért, látogatókért az oldal működtetői már megkapták a pénzt.. ennyi.

2013. nov. 6. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

én azon röhögök, hogy "elment tőle a kedvük"

hát ha Petőfi-bajsza lenne, akkor is csillagok szállnának az összes kis p*csnek a seggéből, ha csak megfogdoshatná :D

2013. nov. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!