Miért vannak egy csomóan felháborodva azon, hogy sokan hamis - replika - cuccokkal villognak? Nem mindegy nekik? :D
Mert szerintem is szánalmas, ha valaki replikával akar "villogni", miközben süt róla, hogy utánzat.
Akkor inkább vegyen meg egy jó minőségű no-name darabot, minthogy a kínai "nika" "adidos" vagy "converge" cuccokban rázza magát.
nem tudom, engem nem érdekel, úgyis tényleg süt róluk, hogy amúgy nem sok ízlésük van vagy hogy majmolnak. ezen pedig én nem felháborodom, hanem jórészt megmosolygom, ha egyáltalán reagálok rá valamit. ugyanakkor (és gondolom ez a kivétel) néha megértema replika vásárlást.
én egyetlen egyszer vettem ilyet (nem louis vuitton), mert az eredetije iszonyat drága volt (6000 dollár), de egy viszonylag "sima" fekete táska, semmilyen márkajelzés nincs rajta, illetve csak nagyon kicsi a cipzáron, és egyszerűen azért vettem meg, mert nagyon tetszett a táska és nem találtam ilyet. nagyon jó minőségűt vettem, és még így elég drága volt, de amúgy úgyse tudja senki, hogy ez egy replika, mert egy ilyen táskával nem foglalkozik senki. a többi cuccom mind eredeti és nem is azért vannak, hogy villogjak.
szóval szerintem a normális gondolkodású emberek tojnak erre, akinek van eredeti az szintén, valószínűleg csak egymás között számít, hogy kinek milyen replika-cucca van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!