Segítenél? Igazi vs fake baet fülhallgató? (KÉP)
A képeken látható fülhallgató igazi vagy fake?Nem tudom ,hogy valaki megtudja-e állapítani?
És ez a sorozatszám : A14B
Hát nem tudom mindenesetre azt mondja igazi mert jack dugó részen van a sorozatszám és ez bizonyítja. Eddig én úgy tudtam , hogy az y résznél ahol összekapcsolódik azon van a szám és az a valódi akkor?
Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne.:((
A vizeletem PH értékéből...
Ha ennyire aggódsz rajta, akkor ne vedd meg.
Vagy írj a hirdetőnek, hogy fotózza le a sorozatszámot, ha nagyon zavar, és keress utána, vagy az eredetiséget igazoló jótállási jegyet, stb.
Na ezt elfelejtetted említeni.
Mert ebben az esetben simán átbaxhat azzal, hogy ezt az eredeti bontottat felteszi csalogatónak, majd hamisítványt küld.
Mennyiért hirdeti?Hol hirdeti?
hát igen nekem is ez a nagy bajom. De csak itt veri a nyálát ,hogy én kukacoskodom mikor ez nem lehet hamisítvány.De mondtam neki , hogy ezt nem igazán hiszem el mert replikát is árul ás akkor ez zsákbamacska. A másik hogy azt mondta ha valami nem tetszik visszaküldöm postán és ő visszafizeti de ezt számomra legalábis baromságnak tűnik.
amúgy itt hirdeti: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!