Találtam a turiban egy Burberry táskát. Honnan tudjam hogy eredeti vagy hamis? Képpel!
Figyelt kérdés
[link] .... jó minőségű, viszont picit koszos, még nem mostam ki, a bélése meg itt-ott kiszakadt, azért látszik hogy használt, viszont elég erős-masszív, a bőr is jó minőségű. Honnan lehet megállapítani hogy igaz-e? Egyáltalán a Burberrynek van ilyen táska-modellje?2013. jún. 23. 10:56
1/10 A kérdező kommentje:
És belül címke sincs, mivel a bélés totál kiszakadt, csak kis helyen látszik, és vajszínű lehetett a belső bélése
2013. jún. 23. 10:57
2/10 anonim válasza:
a burberryhez nem igazán értek. a legtöbb,amit tehetsz, hogy megkeresed a neten eredetiben ezt a fajta táskát. ha találsz ugyan ilyet,az már egy jó jel. aztán aprólékosan összehasonlítod a kettőt. ehhez türelem kell, beülsz a burberry szájtra és végiglapozod, én nem tudom, van-e ilyen modelljük.
3/10 A kérdező kommentje:
kerestem, hogy burberry hátizsák, nem találtam, hasonló volt, de ugyanilyen nem :S Az a baj, ehhez a márkához én sem értek, egy LV-nél jobban kitudom szimatolni hogy eredeti-e vagy sem. szerintem ez egy nagyon régi modell lehet, már csak abból is ítélve h eléggé megviselt, de ettől még jó állapotúnak mondható. egyébként az előző tulaja német volt- német turkálóban vettem. biztos van hogy cipzár, vagy jel alapján megállapítható, vagy a csíkok állásából, ezeket lenne jó megtudni :/
2013. jún. 23. 11:13
4/10 anonim válasza:
ühm. hát megpróbálok segíteni, mert engem is érdekel :D egyelőre semmilyen normális leíró cikket nem találtam a neten, szóval elég reménytelennek tűnik..
5/10 A kérdező kommentje:
köszi h segíteni próbálsz :) igazából azon gondolkodtam ha replika is, kell hogy legyen "eredetije", mert a másolatokat az eredetiről koppintják. mivel a neten csak hasonlóak vannak, emiatt gondolom h ez nagyon régi modell lehet :o a turi ahol beszereztem ott rengeteg világmárka van amúgy, plusz a szokásos plázamárkák: promod, zara, tally weijl, és rengeteg H&M cucc.
Egyébként nem látszik a táskán, de az elején a fém lógóra az van ráírva h: Burberry Made in London ... hátha számít valamit :D
2013. jún. 23. 11:34
6/10 A kérdező kommentje:
Néztem most eredetiről képeket, és végigvizsgáltam az enyémet. Hát, szerintem az enyém inkább egy jó minőségű replika, mivel néztem épp h a varrás itt-ott nem szabályos, viszont a csíkok tök szabályosan állnak, szabályos munka, plusz a mágneses csattban található egy számkód ami gyanús, bizonyos UK kezdetű kód, utánakerestem a neten, és több Gucci, LV, Burberry táskában benne az a kód, mások is azon gondolkodnak, hogy eredeti lehet-e a táskájuk vagy sem, és mindegyik azt írta régi modell a táskájuk. Basszus nemtudom :/ :D
2013. jún. 23. 11:53
7/10 anonim válasza:
Én így ránézésre azt mondom, nem eredeti. A burberry egy drága világmárka, nem adnának ki ilyen darabot a kezük közül. A cipzáron, a részleteken látszik, hogy olcsó, nem túl igényes anyagokból van, ami nem jellemző a világmárkákra. Ha csak ránézel, látod, hogy ez egy egyszerű utcai boltban lett véve.
8/10 i hate this world válasza:
Turiban nem fogsz találni eredeti Burberry-t vagy LV-t... senki nem adna be egy többszáz ezres táskát egy ilyen helyre.
9/10 anonim válasza:
Olyan helyen dolgozom, ahol napi szinten talalkozom ilyen meregdraga ruhakkal. Online uzlet. El sem hinned, h milyen sok szar van kozottuk, rossz minosegu, az a pattogos muszalas nyari ruha, ilyesmi. Sokszor megrokonyodok, h emberek kifizetnek vagyonokat ilyen a sz*r minosegert.
10/10 anonim válasza:
Figyeljen! Menjen be ezzel a táskával az Andrássy úti Burberry márkaboltba (A Louis Vuitton mellett van az Operánál).Ott majd megmondják magának hogy eredeti vagy hamisítvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!