Burberry mintás sálat hol tudok venni? Annyi emberen látok ilyet, és nem hiszem hogy mindenki eredeti burberry boltba vette, viszont egy boltba se láttam még hasonlót se. :S
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 20:14
1/6 anonim válasza:
A westend legalsó szintjén nézz be a kis noname boltokba, ott szoktak lenni ilyen utánzatok ;)
3/6 A kérdező kommentje:
de boltba nem láttatok ilyet?? Nyíergyházán nincs valyon?? :S
2012. okt. 25. 17:16
4/6 anonim válasza:
és azért akarsz magadnak kamu burberry sálat, mert mindenkinek van? :D
5/6 A kérdező kommentje:
Azért kell mert tetszik -.- ezt csak azért mondtam hogy nem értem hol vették amikor majdnem mindenkinek van ilyenje de én sehol nem találokilyet.
2012. nov. 10. 16:35
6/6 anonim válasza:
Na hát itt én is mindenkin ilyet látok... Nekem is tetszik de én nem vennék ilyet, mert ez is csak egy társadalmi szimbólum jelenleg... Pl.: A suliban csak a plázap****nak van. És az meg szánalmas hogy valaki kamut vesz azért hogy beilleszkedjen a sorba... Egy átlagembernek nincs pénze eredeti Burberry sálra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!