Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vannak felháborodva a...

Miért vannak felháborodva a szülők ezen?

Figyelt kérdés
2 hónapja járok uszodába,már az első alkalommal ledöbbentem,6 év feletti,gyakran még 10 éves fiúk is a női öltözőbe jártak zuhanyozni,öltözködni,ez sokunknak nem tetszett,szóltunk a vezetőségnek,ők megtiltották,hogy a szülők a fiaikat a női tusolóba hordják,ezen most a szülők kiakadtak.
2012. okt. 20. 13:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért akadtak ki?

Ez így normális.

2012. okt. 20. 13:48
 2/17 anonim ***** válasza:
34%
Miután az anyuka nem szeretne felügyelet nélkül hagyni a gyereket, ellenben a férfi öltözőben sem élvezne az atoltozest, szerinted mit kellene tenniük?
2012. okt. 20. 13:48
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Nektek van igazatok!fiú gyerek nem női zuhanyzóba való!ha meg már idősebb is akkor meg csak nem olyan buta,hogy nem tud egyedül lezuhanyozni?!
2012. okt. 20. 13:49
 4/17 A kérdező kommentje:
10 éves gyereket már mit kéne öltöztetni?már 6 éves lányok egyedül vannak a női ötlözőben
2012. okt. 20. 13:50
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Egyet értek a kérdezővel!Ha 2 éves megértem,de 10 évesen ne legyen már ennyire buta!
2012. okt. 20. 13:51
 6/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem öltözteti kell. Egy 6 éves gyereket épeszű ember nem hagy felügyelet nélkül. Csak gondolj bele, mi van ha össze akad egy pedofillal a zuhanyzoban?
2012. okt. 20. 13:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szégyenlős fajta, de ha meztelenül ott zuhizom, és beállít egy 10 éves fiú az anyjával, én olyan sikítást csináltam volna, hogy ők menekülnek ki. Minimum ne bámuljon egy idegen gyerek, főleg a mai 10 évesek, akik nem olyan ártatlanok már (tisztelet a kivételnek).
2012. okt. 20. 13:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez 4-5 éves korig normális utána nem. Egyébként ha annyira féltik őket miért nem ilyen öltözőfülkébe viszi a gyerekét ahol bárki átöltözhet. Elég sok uszodába láttam már ilyet hogy külön volt olyan hely ahol zárható fülkék voltak kizárólag öltözködésre, én 4 évig úsztam és ilyenben öltöztem át. Nálunk meg olyan zuhanyzó is volt ahová féri, és nő is bemehetett egyszerre de tilos volt ott meztelenkedni, és amúgysem értem ha az anya ennyire félti a gyerekét egyedül a férfizuhanyzóba, mert jó van benne valami kitudja milyen szatír kapja el a gyereket, akkor küldje be őt az apjával. Ha nincs ott akkor tusoltassa le a medence melletti zuhanynál ha így van vagy amikor hazamegy akkor fürödjön meg. Lehet nem az a leghigiénikusabb megoldás de a semminél ez is több.
2012. okt. 20. 13:56
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a 10 éves fiúk már kifejezetten örültek neki, hogy a női zuhanyzóba járhattak.
2012. okt. 20. 13:58
 10/17 A kérdező kommentje:
és öltözőfülkék is vannak,zárható ajtóval
2012. okt. 20. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!